Povezane vesti

Tramp: Uvredljivo saopštenje Irana

Tramp: Uvredljivo saopštenje Irana

Novi magazin 25.06.2019
Donald Tramp je izjavio da današnje "uvredljivo" saopštenje Irana samo pokazuje da ta zemlja ne razume realno stanje stvari. "Iransko rukovodstvo ne razume i nikad nije razumelo reči 'lepo' i 'saosećanje'. Nažalost, ono što oni razumeju jesu reči… »
"Pod jedan, nije moj tip": Ovako se američki predsednik pravda od optužbi za silovanje

"Pod jedan, nije moj tip": Ovako se američki predsednik pravda od optužbi za silovanje

Blic 25.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp negirao je da je silovao nekadašnju novinarku časopisa "El" Elizabet Džin Kerol. - Reći ću ovo sa velikim poštovanjem: pod broj jedan, ona nije moj tip. Drugo, to se nikada nije dogodilo. Nikada se nije dogodilo… »
Tramp: Žena koja me optužila za silovanje nije moj tip, a i načisto laže

Tramp: Žena koja me optužila za silovanje nije moj tip, a i načisto laže

Danas 25.06.2019
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da kolumnistkinja koja ga je optužila da ju je devedesetih silovao u jednom njujorškom butiku „nije njegov tip“. „Reći ću s velikim poštovanjem. Pod jedan, ona nije moj tip. Pod dva, to se nije desilo“… »
Trump: Žena koja me optužila za silovanje načisto laže

Trump: Žena koja me optužila za silovanje načisto laže

Al Jazeera 25.06.2019
Ona načisto laže, ne znam ništa o toj ženi, rekao je američki predsjednik. Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da kolumnistkinja koja ga je optužila da ju je devedesetih godina silovao u jednom njujorškom butiku „nije njegov tip“… »
Tramp o optužbama za silovanje: Pod jedan, nije moj tip, pod dva, nije se desilo

Tramp o optužbama za silovanje: Pod jedan, nije moj tip, pod dva, nije se desilo

N1 Info 25.06.2019
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da kolumnistkinja koja ga je optužila da ju je devedesetih silovao u jednom njujorškom butiku "nije njegov tip". "Reći ću s velikim poštovanjem. Pod jedan, ona nije moj tip. Pod dva, to se nije desilo", rekao je… »

Vesti dana »