Повезане вести
Трамп: Увредљиво саопштење Ирана
Нови магазин 25.06.2019
Доналд Трамп је изјавио да данашње "увредљиво" саопштење Ирана само показује да та земља не разуме реално стање ствари. "Иранско руководство не разуме и никад није разумело речи 'лепо' и 'саосец́ање'. Нажалост, оно што они… »
"Под један, није мој тип": Овако се амерички председник правда од оптужби за силовање
Блиц 25.06.2019
Амерички председник Доналд Трамп негирао је да је силовао некадашњу новинарку часописа "Ел" Елизабет Џин Керол. - Рећи ћу ово са великим поштовањем: под број један, она није мој тип. Друго, то се никада није догодило. Никада… »
Трамп: Жена која ме оптужила за силовање није мој тип, а и начисто лаже
Данас 25.06.2019
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да колумнисткиња која га је оптужила да ју је деведесетих силовао у једном њујоршком бутику „није његов тип“. „Рећи ћу с великим поштовањем. Под један, она није мој тип. Под два, то се… »
Трумп: Жена која ме оптужила за силовање начисто лаже
Ал Јазеера 25.06.2019
Она начисто лаже, не знам ништа о тој жени, рекао је амерички предсједник. Амерички предсједник Доналд Трумп изјавио је да колумнисткиња која га је оптужила да ју је деведесетих година силовао у једном њујоршком бутику „није… »
Трамп о оптужбама за силовање: Под један, није мој тип, под два, није се десило
Н1 Инфо 25.06.2019
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да колумнисткиња која га је оптужила да ју је деведесетих силовао у једном њујоршком бутику "није његов тип". "Рећи ћу с великим поштовањем. Под један, она није мој тип. Под два, то се… »
Вести дана »

Протест родитеља у Миријеву, у више градова окупљања у знак подршке студенту Богдану Јовичићу: У Новом Саду блокиран Варадински мост
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана