Povezane vesti

HOMOFOBIČNA Biljana Dragojević U STRAHU da joj sin David ne postane gej u Zadruzi! (VIDEO)

HOMOFOBIČNA Biljana Dragojević U STRAHU da joj sin David ne postane gej u Zadruzi! (VIDEO)

Svet & Skandal 25.06.2019
Nedavno je na internetu osvanuo snimak koji je zapalio društvene mreže i izazvao lavinu komentara, pošto se na njemu vidi poljubac Davida Dragojevića sa Lazarom Jeremićem – u usta. Kako to nije prvi put da se u pitanje dovodi seksualno opredeljenje… »
Jedva sam ostala na nogama, ne mogu da podnesem: Ovako je Biljana Dragojević reagovala kada je videla sina Davida kako se…

Jedva sam ostala na nogama, ne mogu da podnesem: Ovako je Biljana Dragojević reagovala kada je videla sina Davida kako se…

Kurir 25.06.2019
Biljana Dragojević videla je snimak na kom je njen sin David Dragojević poljubio Lazara Jeremića, a sada je rekla svoje mišljenje. "Svašta sam proživela zbog rijalitija, i zbog "Parova" i zbog "Zadruge", ali ovo je vrhunac", besno je poručila ona… »
Biljana Dragojević: Posle onoga što sam videla, divim se što sam ostala na nogama!

Biljana Dragojević: Posle onoga što sam videla, divim se što sam ostala na nogama!

Svet plus 25.06.2019
Iako nije prvi put da se Davidu pripisuje sklonost ka istom polu, Biljana Dragojević se tek sada prvi put suočila sa snimkom na kome njen mezimac razmenjuje nežnosti sa muškarcem. Posle onoga što sam videla, divim se sebi što sam ostala na nogama… »

Vesti dana »