Povezane vesti
"Sve sam zaslužio, kriv sam": Prve reči Mikija Đuričića nakon napada na Suzanu i Nadeždu
Telegraf 25.06.2019
- Zaslužio sam to i zato sam kažnjen - poručio je Miki. Bivši učesnik Zadruge Miki Đuričić koji je diskvalifikovan iz rijalitija zbog toga što je fizički nasrnuo na svoju partnerku Suzanu Perović i tom prilikom joj udario šamar, nakon čega je štakama… »
Mikijev otac: Moj sin je dobro, gura, a za Suzanu me baš briga!
Telegraf 25.06.2019
Zbog skandala u "Zadruzi", Mikiju je određena kazna od jedne godine kućnog pritvora. Miki Đuričić diskvalifikovan je iz "Zadrugu" nakon što je lupio šamar Suzani Perović, a zatim štakom udarao Nadeždu Biljić. Zbog ovoga je kažnjen jednom godinom kućnog… »
Vesti dana »
Vučić: Počeo sam da se pakujem u Predsedništvu, razmišljam o kandidaturi za premijera
Sputnik pre 49 minutajoš 27 povezanih
Tepić objavila ceo optužni predlog u slučaju Generalštab - tvrdi da je Vasić promenio iskaz
N1 Info pre 3 satajoš 39 povezanih
Amerika i Iran nastavljaju rat! Totalna eskalacija posle obaranja helikoptera, Tramp izdao naređenje: "Počinje danas i biće veoma snažno!"
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Ministarstvo: Posete đaka Ekspu uobičajena svetska praksa i nisu obavezne
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
NIS podneo OFAK-u zahtev za novu licencu za rad i posle 16. juna, Handanović razgovarala sa otpravnikom poslova ambasade SAD
RTV pre 4 satijoš 36 povezanih