Повезане вести

Узбуна у “Задрузи”: Надежда усред ноћи вриштала “Немој да ме бијеш!” (видео)

Узбуна у “Задрузи”: Надежда усред ноћи вриштала “Немој да ме бијеш!” (видео)

Вечерње новости 26.06.2019
У једном тренутку Биљићева почела да вришти из свег гласа јер је имала кошмар. Бане покушавао да је умири. У "Задрузи 2" је синоћ одржана једна од најбољих журки у овом ријалитију. Десиле су се многе интересантне ситуације… »
"Немој да ме удараш, Пусти ме": Језива сцена у "Задрузи", Надежда викала на сав глас, сви потрчали ка њој

"Немој да ме удараш, Пусти ме": Језива сцена у "Задрузи", Надежда викала на сав глас, сви потрчали ка њој

Блиц 26.06.2019
Надежда Биљић ноћас је имала кошмар, па је усред ноћи почела да вришти на сав глас. Након журке која је синоћ одржана Надежда је заспала у кревету заједно са Банетом Чолаком. Међутим, у једном тренутку певачица је почела да виче… »
Немој да ме бијеш, нисам те варала! Надежда урлицима уплашила укућане: Биљићева се сва тресе, а Чолак је држи и смирује…

Немој да ме бијеш, нисам те варала! Надежда урлицима уплашила укућане: Биљићева се сва тресе, а Чолак је држи и смирује…

Курир 26.06.2019
Надежда Биљић је заспала после журке, а Бане Чолак је лежао поред ње, све док у једном тренутку није почела да виче. Певачица је имала кошмар, па је почела да се тресе, а Чолак ју је будио и смиривао. Нора се изнервирала када… »

Вести дана »