Povezane vesti

Susret Putin-Tramp u petak, na marginama samita G20 u Osaki

Susret Putin-Tramp u petak, na marginama samita G20 u Osaki

Dnevnik 27.06.2019
MOSKVA: Predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, sastaće se danas jedan sat na marginama samita G20 u japanskom gradu Osaki, izjavio je novinarima savetnik ruskog predsednika Jurij Ušakov. On je rekao da će dvojica predsednika verovatno… »
Putin i Tramp se sastaju 28. juna

Putin i Tramp se sastaju 28. juna

Danas 27.06.2019
Predsednici Rusije i Sjedinjenih Ameriиkih Država Vladimir Putin i Donald Tramp sastaće se 28. juna, tokom samita G20 u Osaki, potvrdio je danas pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov. Ušakov je precizirao da je dogovoreno da se Putin i Tramp… »
Erdogan: Nema indicija da će SAD uvesti sankcije Turskoj

Erdogan: Nema indicija da će SAD uvesti sankcije Turskoj

Al Jazeera 27.06.2019
Turski predsjednik rekao je da će u Japanu razgovarati s DonaldomTrumpom o kupovini sistema S-400. Turski predsjednik Rejep Tayyip Erdogan izjavio je da tokom razgovora s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom nije vidio indicije da će SAD uvesti… »
Makron upozorio iranskog predsednika: Ako napustite nuklearni sporazum, to će biti greška

Makron upozorio iranskog predsednika: Ako napustite nuklearni sporazum, to će biti greška

Kurir 27.06.2019
Francuski predsednik Emanuel Makron upozorio je iranskog kolegu Hasana Rohanija da bi napuštanje nuklearnog sporazuma iz 2015. godine ili bilo kakav signal koji bi nagovestio da Teheran kriši dogovor, bila greška. "Razgovarao sam pre nekoliko dana sa… »
Erdogan: Tramp mi nije pominjao sankcije

Erdogan: Tramp mi nije pominjao sankcije

Vesti online 27.06.2019
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da nije video indicije tokom razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom da će SAD uvesti sankcije Ankari zbog kupovine ruskih S-400 raketnih odbrambenih sistema. Kako je preneo Rojters, SAD su… »

Vesti dana »