Povezane vesti

Mitar Mrkela: Pavkov se vraća, ali mi čekamo Tomanea! Jedna pozicija se ipak ne traži…

Mitar Mrkela: Pavkov se vraća, ali mi čekamo Tomanea! Jedna pozicija se ipak ne traži…

Hot sport 27.06.2019
Kao ‘grom iz vedra’ neba grunula je vest da se Milan Pavkov nije dogovorio sa Kinezima i da se vraća nazad u Srbiju. Od spceijalnog izveštača iz Vindišgarstena: Mirko Marković Jutros je novinarima u Austriji povodom toga izjavu dao sportski… »
Izveštaj iz Zvezde - Kanjas danas stiže! Da li povratak Pavkova utiče na dolazak Tomanea?

Izveštaj iz Zvezde - Kanjas danas stiže! Da li povratak Pavkova utiče na dolazak Tomanea?

Sportske.net 27.06.2019
Crvena zvezda ima plan. Milan Pavkov je praktično bio prodat, otišao je na pregovore u Kinu, ali se vratio u Beograd nakon neuspelih pregovora. Da li njegov povratak znači i da Crvena zvezda odustaje od Tomanea, napadača koji dolazi iz Tondele? O tome… »
Tomane dolazi bez obzira na Pavkova

Tomane dolazi bez obzira na Pavkova

Mozzart sport 27.06.2019
Mitar Mrkela potvrdio. (Od izveštača MOZZART Sporta iz Austrije) Ništa neuobičajeno kada je u pitanju prelazni rok. Sa obe noge Milan Pavkov je do sinoć bio u Kini, čekalo se samo da šarne potpis na ugovor sa Đangsuom, međutim, iskusni golgeter… »
Mrkela potvrdio da napadač ne ide u Kinu: Pavkov je Zvezdin, stiže i Tomane

Mrkela potvrdio da napadač ne ide u Kinu: Pavkov je Zvezdin, stiže i Tomane

Večernje novosti 27.06.2019
Mitar Mrklea, sportski direktor crveno-belih, potvrdio je u Vindišgarstenu da se napadač Milan Pavkov vraća iz Kine neobavljenog posla sa Đangsuom, ali da to ne remeti planove oko dovođenja Portugalca Tomanea. SVE se u vezi sa "slučajem Pavkov"… »
"Ako stigne nova ponuda, može da ide": Mrkela reagovao na povratak Pavkova: Do sinoć nije bilo nikakvih problema...

"Ako stigne nova ponuda, može da ide": Mrkela reagovao na povratak Pavkova: Do sinoć nije bilo nikakvih problema...

Sportal blic 27.06.2019
Milan Pavkov se nije dogovorio oko ličnih uslova nakon medicinskih pregleda u Kini, pa je tako transfer iz Crvene zvezde od 3.000.000 evra propao. Mitar Mrkela je na pripremama šampiona Srbije objasnio šta se desilo, ali ni sam nema dovoljno… »

Vesti dana »