Povezane vesti
Poslednja želja: Uhapsite me! Bila je uzorna ceo život, a onda u 93. godini poželela da ode "s druge strane zakona"
Blic 27.06.2019
Britanska policija je uhapsila Džosi Brds (93), ženu koja nije počinila nikakav zločin, ali čija je to bila "poslednja želja". Njena unuka, Pem Smit, iskazala je u tvitu koji je dobio više od hiljadu "lajkova" zahvalnost mančesterskoj policiji zbog ovog… »
Čitav život htela da je uhapsi policija, a želja joj se ispunila u 93. Godini: Ali kada su došli u stanicu tek onda je usledio…
Kurir 27.06.2019
Britanski policajci "uhapsili" su 93-godišnju baku i tako joj ispunili najveću želju - da se nađe "sa druge strane zakona". Dvojica policajaca koji su bili na dužnosti "uhapsila" su vremešnu Džosi Bird zbog navodne "pljačke prodavnice". Stavili su joj… »
Vesti dana »
Šta raditi tokom zemljotresa? Ovo su najvažnija uputstva MUP-a, evo kako da se zaštitite
Blic pre 33 minutajoš 5 povezanih
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 58 minutajoš 1 povezana
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana