Povezane vesti

Vučić: Pozdravite Putina i kažite mu da smo mi ispunili ono što smo nas dvojica dogovorili

Vučić: Pozdravite Putina i kažite mu da smo mi ispunili ono što smo nas dvojica dogovorili

RTV 27.06.2019
NIŠ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić konstatovao je danas, na međunarodnoj vežbi u oblasti reagovanja u vanrednim situacijama, da je Srbija mogla u toj oblasti da nauči mnogo od prijatelja iz Rusije, učesnika vežbe i zamolio zamenika ruskog ministra… »
Stefanović i Boreli o saradnji u oblasti vanrednih situacija

Stefanović i Boreli o saradnji u oblasti vanrednih situacija

Večernje novosti 27.06.2019
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Nišu sa direktorom Direkcije za civilnu zaštitu Italije Anđelom Borelijem. NIŠ - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u… »
Vučić najavio - vatrogascima plate 10 odsto veće video

Vučić najavio - vatrogascima plate 10 odsto veće video

Mondo 27.06.2019
Vatrogascima i pripadnicima spasilackih jedinica već ove godine biće povećane plate za najmanje 10 odsto, a sledeće možda i više od toga. "Država će raditi na poboljšavanju njihovog životnog standarda, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vučić vatrogascima najavio povećanje plate od najmanje deset odsto

Vučić vatrogascima najavio povećanje plate od najmanje deset odsto

Danas 27.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da vatrogasci-spasioci mogu očekivati ove godine povećanje plate od najmanje deset odsto. Vučić je na ceremoniji zatvaranja međunarodne vežbe upravljanja posledicama vanrednih situacija „Srbija 2019“… »

Vesti dana »

Sin Milomira Jaćimovića prekida štrajk glađu

Sin Milomira Jaćimovića prekida štrajk glađu

Moj Novi Sad pre 2 satajoš 28 povezanih
Džered Batler poslužio "Areni" Zvezdinu pobedu!

Džered Batler poslužio "Areni" Zvezdinu pobedu!

Sportske.net pre 41 minutajoš 71 povezana
UŽIVO Albanci poveli, Srbija pred ispadanjem

UŽIVO Albanci poveli, Srbija pred ispadanjem

Nova pre 11 minutajoš 70 povezanih