Povezane vesti
"Verovao sam i pomagao: Svima.. Sam sam kriv za sve" Potresna oproštajna poruka mladića koji je skočio sa zgrade čim je…
Blic 27.06.2019
"Mnogo sam voleo ljude, bio društven, verovao svima, pomagao svima oko sebe... Upoznao sam u životu mnogo dobrih i loših ljudi. Al sam previše poleteo i mnogo se kur*io u poslednje vreme. Sve u svemu, sam sam kriv za sve, niko drugi..." Ovim rečima… »
Verovao sam i pomagao svima oko sebe, pamtite me po dobrom! Aleksandar (27) se oprostio sa svima na Fejsbuku, pa skočio sa…
Kurir 27.06.2019
Samoubistvo se desilo u Zorinoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo, a preminuli Maričić je pre nekoliko dana izašao iz zatvora, gde je proveo godinu dana. Aleksandar Maričić (27) izvršio je samoubistvo juče oko 12 sati skokom s terase na… »
Vesti dana »
Biseri, svadbeni poklon i igračka kosilica: Šta su zatekli ljudi u Los Anđelesu u spaljenim domovima
BBC News pre 44 minutajoš 21 povezana
Podvig Jokića i Vestbruka i ligu ostavio u šoku – uspeli da urade nešto dosad neviđeno, i to dva puta za jedno veče VIDEO
Nova pre 2 satajoš 22 povezane
Novak Đoković saznao kad izlazi na teren: Prvi meč na Australijan Openu igraće u 9 ujutru
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih
Studenti Pravnog fakulteta u Novom Sadu: Protivzakonito održavanje ispitnog roka izvan fakulteta
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih