Povezane vesti

Džaković, suvozač u BMW-u:”Došao sam da demantujem kompletan događaj… Moj prijatelj je pokušao da izbegne udes”

Džaković, suvozač u BMW-u:”Došao sam da demantujem kompletan događaj… Moj prijatelj je pokušao da izbegne udes”

Prva 28.06.2019
Policija je na graničnom prelazu Kladovo uhapsila D. Markovića, vozača BMW koji je izazvao saobraćajnu nezgodu sinoć u Ulici Strahinjića bana u kojoj je teško povređeno četvoro ljudi. Suvozač Nikola Džaković javio se redakciji jutarnjeg… »
Auto uleteo u baštu kafića: Ne zna se ko je vozač automobila koji je napravio karambol u Beogradu, očevici tvrde da je…

Auto uleteo u baštu kafića: Ne zna se ko je vozač automobila koji je napravio karambol u Beogradu, očevici tvrde da je…

Blic 28.06.2019
U udesu u Ulici Strahinjića bana povređene su tri osobe, od kojih je jedno dete. Ono što je za sada poznato je da su se dva automobila sudarila na raskrsnici, nakon čega je jedan izgubio kontrolu i zakucao se u dva parkirana automobila, koji su potom… »
"Ljudi su bili zaglavljeni između vozila i zida, krv je bila svuda": Svedoci o detaljima stravičnog udesa u Strahinjića bana

"Ljudi su bili zaglavljeni između vozila i zida, krv je bila svuda": Svedoci o detaljima stravičnog udesa u Strahinjića bana

Blic 28.06.2019
Ljudi su bili zaglavljeni između vozila i zida. Zapomagali su, svuda je bilo krvi - kaže je jedan od očevidaca nesreće koja se dogodila oko 17 sati juče u Ulici Strahinjića Bana u kojoj su povređeni supružnici S. M. (33), S. M. (43) i njihova… »
Vesić nakon hapšenja vozača koji je pokosio troje u Strahinjića Bana: Grad će tražiti odštetu zbog uništavanja javne…

Vesić nakon hapšenja vozača koji je pokosio troje u Strahinjića Bana: Grad će tražiti odštetu zbog uništavanja javne…

Kurir 28.06.2019
Dejan M., vozač automobila marke BMW koji je u četvrtak u centru Beograda, u Ulici Strahinjića bana izazvao nesreću u kojoj su povređene tri osobe od kojih je jedno trogodišnje dete, uhapšen je na graničnom prelazu Kladovo. Zamenik gradonačelnika… »
Uhapšen manijak iz Strahinjića bana: Izazvao sudar, pa hteo da pobegne iz zemlje

Uhapšen manijak iz Strahinjića bana: Izazvao sudar, pa hteo da pobegne iz zemlje

Telegraf 28.06.2019
Policija je Dejana Markovića uhapsila na graničnom prelazu Kladovo prema Rumuniji. Dejan Marković, vozač BMW, osumnjičen za izazivanje jučerašnje saobraćajne nesreće u ulici Strahinjića bana u Beogradu uhapšen je na graničnom prelazu Kladovo… »
Vesić zahvalio MUP-u na brzoj intervenciji i hapšenju osumnjičenog za izazivanje nesreće u Beogradu

Vesić zahvalio MUP-u na brzoj intervenciji i hapšenju osumnjičenog za izazivanje nesreće u Beogradu

Telegraf 28.06.2019
Dejan Marković, vozač BMW, osumnjičen za izazivanje jučerašnje saobraćajne nesreće u ulici Strahinjića Bana u Beogradu. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, pozdravio je brzu reakciju MUP-a, zbog hapšenja osobe osumnjičene za… »
"Izletela sam i videla krv": Ana Bebić u šoku nakon saobraćajne nesreće u Strahinjića bana

"Izletela sam i videla krv": Ana Bebić u šoku nakon saobraćajne nesreće u Strahinjića bana

Telegraf 28.06.2019
Pevačica nije mogla da veruje šta se događa. U ulici Strahinjića bana juče 27. juna dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil marke BMW francuskih registarskih oznaka udario u dva parkirana automobila, a od siline jedan od njih je uleteo u… »
Muškarac koji je divljao u Strahinjića bana, i ranije bio privođen zbog udesa

Muškarac koji je divljao u Strahinjića bana, i ranije bio privođen zbog udesa

Telegraf 28.06.2019
Marković je rođen i odrastao u Francuskoj, gde mu i danas žive majka i supruga, ali ga poslednjih meseci češće viđaju u selu, gde mu živi otac. Dejan Marković (29), koji je u četvrtak svojim BMW izazvao haos u centru Beograda i umalo ubio… »

Vesti dana »