Povezane vesti
Davor Dragičević najavio osnivanje političke stranke
Al Jazeera 28.06.2019
Izjava Dragičevića izrečena je uoči protesta opozicije u Banjoj Luci, koji su podijelili članove grupe 'Pravda za Davida'. “Osnovat ćemo političku partiju i ona se neće zvati ‘Pravda za Davida’. Ona je čista. Igrat ćemo na vaš način, mada ja nisam takav… »
Davor Dragičević najavio osnivanje političke stranke: "Dabogda svi uživali kao ja u Beču"
Telegraf 28.06.2019
Kazao je kako se stranka neće zvati Pravda za Davida, jer je ona čista kao i ljudi oko nje. Davor Dragičević, otac nastradalog mladića iz Banjaluke Davida, najavio je osnivanje političke stranke tokom obraćanja članovima grupe " Pravda za Davida"… »
Vesti dana »
Šta pokazuju rezultati lokalnih izbora: Izborni dan obeležila visoka izlaznost, incidenti u Boru, Kuli i Bajinoj Bašti
Euronews pre 1 satjoš 92 povezane
Balistička raketa lansirana iz Irana ušla u vazdušni prostor Turske, oborile je NATO snage
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 47 povezanih
„Mislim da smo juče za dlaku izbegli da imamo smrtni slučaj“: napadi na novinare obeležili lokalne izbore u Srbiji
Mašina pre 3 satajoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione: Hitno se oglasila ministarka odbrane
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
Evropski zeleni traže od Evropske narodne partije da pozove Vučiča na odgovornost zbog nasilja tokom izbornog dana
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih