Povezane vesti
Vučić: Otvaranjem aerodroma u Lađevcima, ostvaren san brojnih generacija (FOTO) (VIDEO)
Glas Zapadne Srbije 28.06.2019
Čačak/Kraljevo - Mešoviti vojno-civilni aerodrom za međunarodni vazdušni saobraćaj „Morava otvoren je danas za civilni saobraćaj, u prisustvu državnog vrha Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i velikog broja građana… »
Srbiju neće niko moći da komada, napada, da ubija i progoni njen narod: Vučićeva poruka na Vidovdan
Telegraf 28.06.2019
- Mi kao narod danas više nismo žrtve, mi danas sami stvaramo svoju budućnost i odlučujemo o njoj. Mešoviti vojno-civilni aerodrom za međunarodni vazdušni saobraćaj "Morava" kod Kraljeva otvoren je danas za civilni saobraćaj, u prisustvu… »
Vesti dana »

„Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, a mi imamo još tri špila“: Poruka studenata FON-a posle istorijskog skupa u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

"Nikad nismo koristili zvučni top" Direktor policije Vasiljević o protestu: 31 priveden, lomili, uništavali traktore, tukli se među sobom
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 35 minutajoš 186 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 53 minutajoš 22 povezane