Povezane vesti

Osumnjičeni za udes kada su kola uletela u baštu kafića uhapšen na granici

Osumnjičeni za udes kada su kola uletela u baštu kafića uhapšen na granici

Radio 021 28.06.2019
Policija je, na Graničnom prelazu Đerdap, uhapsila D.M. (29) zbog sumnje da je juče u Beogradu izazvao saobraćajnu nezgodu na raskrsnici ulica Strahinjića bana i Kneginje Ljubice, u kojoj su povređene četiri osobe. Sumnja se da je on juče oko 18… »
Ana Bebić progovorila o horor prizoru u Strahinjića bana! Kada je ugledala krvavog čoveka koji viče samo jedno joj je bilo…

Ana Bebić progovorila o horor prizoru u Strahinjića bana! Kada je ugledala krvavog čoveka koji viče samo jedno joj je bilo…

Kurir 28.06.2019
Auto marke BMW francuskih registarskih oznaka udario je juče oko podneva u dva parkirana automobila u ulici Strahinjića bana, a od siline udarca jedan od njih je uleteo u baštu kafića. Među onima koji su bili tu našla se i pevačica Ana Bebić… »
Videla sam krvavog čoveka i izletela sam da pomognem: Ana Bebić o jezivoj nesreći u Strahinjića Bana

Videla sam krvavog čoveka i izletela sam da pomognem: Ana Bebić o jezivoj nesreći u Strahinjića Bana

Svet & Skandal 28.06.2019
Pevačica Ana Bebić juče se našla u centru stravične saobraćajne nezgode u centru Beograda u kojoj je povređeno nekoliko osoba. Pevačica u početku nije bila spremna da govori za medije, a sada je opisala šta se dogodilo kada je jedan automobil… »

Vesti dana »