Povezane vesti
VESTI: Šta se krije iza rušenja pregovaračkog tima Prištine (video)
Sputnik 28.06.2019
Pratite vesti Radija Sputnjik. Danas u vestima: Putin i Tramp u Osaki sat i po o aktuelnim svetskim problemima i kontroli naoružanja. Ruski predsednik pozvao američkog kolegu na narednu „Paradu pobede“. Sputnjik na forumu „Armija“. Otkrivamo šta sve može… »
VESTI: Zašto u Albaniji „lete flaše“ na Srbe (video)
Sputnik 28.06.2019
Pratite vesti Radija Sputnjik. Večeras u vestima: Ruski i američki predsednik u Osaki sat i po razgovarali o svetskim problemima i kontroli naoružanja, Putin pozvao Trampa na Paradu pobede u Moskvu. Zašto je predstavnik Prištine na sastanku Cefte u… »
Milačić posle sastanka sa Vučićem: Srbi u Crnoj Gori imaju najviše problema
Sputnik 28.06.2019
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Kraljevu sa predstavnicima Srba iz regiona i tom prilikom je poručio da Beograd neće dozvoliti kršenje njihovih prava, ali i da sastanak nije bio lak, posebno kada je riječ o situaciji u Crnoj Gori. Jedan… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 18 minutajoš 60 povezanih

Upravo na blic TV: Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 18 minutajoš 20 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 53 minutajoš 29 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih

Turska se poigravala sa Grčkom: Atamanovi puleni lako do finala
Euronews pre 3 minutajoš 34 povezane