Povezane vesti
Stihovi Dare Bubamare u Muzeju savremene umetnosti!
Mondo 29.06.2019
Stihovi pesme "Zidovi" pevačice Dare Bubamare našli su se na izložbi "Ženske priče" u Salonu Muzeja savremene umetnosti. Stihovi pesme koju je popularna folkerka otpevala pre desetak godina, inspirisali su mladu umetnicu Nadeždu Kirćanski. Dara Bubamara… »
Stihovi darine pesme završili u Muzeju savremene umetnosti: Bubamara postala inspiracija, a evo na koji način!
Kurir 29.06.2019
Dara Bubamara je ponosna što su baš stihovi njene pesme završili na zidu u Muzeju savremene umetnosti. "Trenutno sam u Rovinju i zbog toga nisam stigla da odem na izložbu i ispratim sve to, ali čula sam od prijatelja da se stihovi moje pesme nalaze u… »
Vesti dana »
Rukometaši danas igraju presudan meč na Evropskom prvenstvu: Evo kako možemo da ispadnemo posle dve utakmice
Telegraf pre 12 minutajoš 6 povezanih
IAEA: Privremeni prekid vatre zbog popravke u nuklearki Zaporožje; Zelenski: Rusija sprema nove masovne udare
RTS pre 3 minutajoš 5 povezanih
Led puca, savez se lomi! Evropa razmatra nekoliko opcija u slučaju napada na Grenland, jedna bi bacila Ameriku na kolena
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
„Nema priče o penzije, tu sam i takmičim se“: Novak zapretio Alkarazu i Sineru kao dugo nije
Nova pre 3 minutajoš 3 povezane