Povezane vesti
Stihovi Dare Bubamare u Muzeju savremene umetnosti!
Mondo 29.06.2019
Stihovi pesme "Zidovi" pevačice Dare Bubamare našli su se na izložbi "Ženske priče" u Salonu Muzeja savremene umetnosti. Stihovi pesme koju je popularna folkerka otpevala pre desetak godina, inspirisali su mladu umetnicu Nadeždu Kirćanski. Dara Bubamara… »
Stihovi darine pesme završili u Muzeju savremene umetnosti: Bubamara postala inspiracija, a evo na koji način!
Kurir 29.06.2019
Dara Bubamara je ponosna što su baš stihovi njene pesme završili na zidu u Muzeju savremene umetnosti. "Trenutno sam u Rovinju i zbog toga nisam stigla da odem na izložbu i ispratim sve to, ali čula sam od prijatelja da se stihovi moje pesme nalaze u… »
Vesti dana »

"Izgubio sam kontrolu, bio sam u nesvesnom stanju": Prvi intervju Darka Lazića nakon jezivog udesa, testiran na alkohol i narkotike (video)
Blic pre 32 minutajoš 76 povezanih

Rhmz izdao upozorenje za ceo dan: Vetar olujne jačine i pljuskovi prete Srbiji, spremite se na nevreme
Mondo pre 6 minutajoš 26 povezanih

Đurić i Lavrov u UN: Potvrđena posvećenost jačanju saradnje i ruskoj podršci teritorijalnom integritetu Srbije
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih

Nije ni kročio na teren Marakane, a cela Evropa bruji o njemu: "Sa 17 je lider, traži ga Barselona"
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih

Tramp traži istragu UN o 'trostrukoj sabotaži' i poručuje: 'Sramota'
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih