Povezane vesti
Vozaču BMV određen pritvor: Dodao gas iz straha, pobegao sa mesta nesreće zbog adrenalina?!
Večernje novosti 29.06.2019
Dejanu M., osumnjičenom za udes u Beogradu u kome su povređene četiri osobe, posle svedočenja određen pritvor do 30 dana. Tvrdi da nije vozio brzo, već je dodao gas kad je primetio da mu se približava „suzuki“. BIO sam za volanom BMV i vozio sam… »
Osumnjičenom za sudar u Strahinjića bana određen pritvor do 30 dana
N1 Info 29.06.2019
Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Dejanu Markoviću, osumnjičenom da je u četvrtak popodne izazvao teški saobraćajni udes u Ulici Strahinjića bana u Beogradu, a potom pobegao sa lica mesta, prenosi Blic. Pritvor mu je određen zbog… »
Određen pritvor osumnjičenom vozaču BMW-a za sudar u Strahinjića bana
Telegraf 29.06.2019
Osumnjčeni D. M. je uhapšen u petak na graničnom prelazu Kladovo. Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Dejanu Markoviću, osumnjičenom da je u četvrtak popodne izazvao tešku saobraćajni udes u Ulici Strahinjića bana u Beogradu… »
Vesti dana »

Profesor Pravnog fakulteta: Samo narod Republike Srpske može Dodiku oduzeti mandat
Sputnik pre 34 minutajoš 60 povezanih

Muškarac iz okoline Žablja osumnjičen da je trgovao narkoticima
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 32 povezane

Dodiku oduzet mandat: "O mojoj sudbini odlučiće narod na referendemu"
NIN pre 34 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane