Povezane vesti
Sramna odbrana bahatog vozača iz Strahinjića bana: Izazvao udes, pretio, pobegao, a sada se ovako pravda
Blic 30.06.2019
Dejanu Markoviću, vozaču BMW, koji je u četvrtak izazvao saobraćajnu nezgodu u Ulici Strahinjića bana, određen je pritvor od mesec dana. Izlažući svoju odbranu, Marković se pravdao rečima da on nije kriv za sudar, već devojka koja je vozila "suzuki"… »
Bahati gastarbajter napravio haos u Strahinjića bana, a SAD se pravda: Pokosio troje u centru Beograda, pretio, pokušao da…
Kurir 30.06.2019
Bahat - Dejanu Markoviću, vozaču BMW koji je uleteo u baštu kafića u Beogradu i povredio porodicu, određen je jednomesečni pritvor. Žao mi je što sam pobegao s mesta nesreće, jer za udes uopšte nisam kriv ja, već žena u „suzukiju“, koja na raskrsnici… »
Vesti dana »

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija razmatra prekid udara pred američkim ultimatumom i SAD pojačavaju pritisak
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 35 povezanih

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 17 minutajoš 33 povezane

Milojević nije pao na provokacije poljaka: Nema straha! Ovo je Zvezdinih startnih 11, uz sve dileme!
Kurir pre 57 minutajoš 35 povezanih

LŠ (kval) - Lepo reče Terzić, "čuvajte se Pafosa," Kiprani šokirali Dinamo!
Sportske.net pre 1 satjoš 25 povezanih