Povezane vesti
Novi antisrpski grafiti kod Knina
RTV 30.06.2019
POLAČA - Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje se nalazi 15 kilometara od Knina, pojavio se grafit koji govori o ubistvu Srba. Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje crvenom bojom napisali: "Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika… »
Opet govor mržnje u Hrvatskoj: Novi grafit protiv Srba pojavio se kod Knina
Večernje novosti 30.06.2019
Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje crvenom bojom napisali: "Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina", i natpis "Oluja 1995" ZAGREB - Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje se nalazi 15 kilometara od Knina, pojavio se… »
Grafit kod Knina: Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina
Vesti online 30.06.2019
Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje se nalazi 15 kilometara od Knina, pojavio se grafit koji govori o ubistvu Srba. Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje crvenom bojom napisali: „Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina“… »
Grafit koji veliča ubistvo Srba osvanuo u selu kod Knina
N1 Info 30.06.2019
Grafit koji veliča ubistva Srba osvanuo je na autobuskoj stanici u selu Polača kod Knina. Ubrzo nakon prijavi policiji, komunalna služba je uklonila poruke mržnje. Crvenom bojom napisano je "Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina" i "Oluja… »
Poruka mržnje kod Knina: Mi Hrvati ne pijemo vina...
Mondo 30.06.2019
Novi grafit mržnje prema Srbima osvanuo je kod Knina. Foto: Mondo/Mario Milojević Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje se nalazi 15 kilometara od Knina, pojavio se grafit koji govori o ubistvu Srba. Nepoznati počinioci su u noći između subote i… »
Grafit na autobuskoj stanici: „Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina!“
Sputnik 30.06.2019
Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje je udaljeno oko 15 kilometara od Knina, pojavio se grafit — koji govori o ubijanju Srba. Nepoznati počinioci su, u noći između subote i nedelje, crvenom bojom napisali: „Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika… »
Ustaški grafit ponovo u srpskom selu u krajini: Mi Hrvati ne pijemo vina, nego samo krvi četnika iz Knina! (foto)
Kurir 30.06.2019
Na autobusnoj stanici koja se nalazi u Polači, selu s većinskim srpskim stanovništvom udaljenom 15 kilometara od Knina, u noći s 29. na 30. juna osvanuo je gnusni grafit kojim se slavi ubistvo Srba. Nepoznati počinilac crvenom bojom napisao je ‘Mi Hrvati… »
Osvanuli novi grafiti mržnje protiv Srba u Ravnim Kotarima! Meštani srpskog sela Polača u strahu
Alo 30.06.2019
Ispisali grafit na autobuskom stajalištu. Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje se nalazi 15 kilometara od Knina, pojavio se grafit koji govori o ubistvu Srba. Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje crvenom bojom napisali: "Mi Hrvati… »
"Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina": Gnusni grafit osvanuo u selu gde žive Srbi
Telegraf 30.06.2019
Na autobusnoj stanici koja se nalazi u Polači kod Knina u noći sa subote na nedjelju ispisani su grafiti ‘Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina’ i ‘Oluja 1995’. Na autobuskoj stanici koja se nalazi u Polači, selu s većinskim srpskim… »
Vesti dana »

Kakvo nas vreme danas očekuje u Novom Sadu: "Svežije" - ali i dalje vrelo
Radio 021 pre 36 minutajoš 11 povezanih

Bosanac ozbiljno namučio alkaraza! Španac posle velike borbe srušio Džumhura, sledi okršaj sa Srbinom!
Kurir pre 16 minutajoš 13 povezanih

Gori rusko nebo, užas iznad Krima! U toku noći oborena 32 ukrajinska drona
Alo pre 11 minutajoš 7 povezanih

Turska: Zemljotres jačine 6,1 stepen, stradao jedan muškarac, 29 ljudi povređeno
RTV pre 31 minutajoš 6 povezanih