Повезане вести
Нови антисрпски графити код Книна
РТВ 30.06.2019
ПОЛАЧА - На аутобуској станици у селу Полача, које се налази 15 километара од Книна, појавио се графит који говори о убиству Срба. Непознати починиоци су у ноћи између суботе и недеље црвеном бојом написали: "Ми Хрвати не пијемо… »
Опет говор мржње у Хрватској: Нови графит против Срба појавио се код Книна
Вечерње новости 30.06.2019
Непознати починиоци су у ноћи између суботе и недеље црвеном бојом написали: "Ми Хрвати не пијемо вина него крви четника из Книна", и натпис "Олуја 1995" ЗАГРЕБ - На аутобуској станици у селу Полача, које се налази 15 километара… »
Графит код Книна: Ми Хрвати не пијемо вина него крви четника из Книна
Вести онлине 30.06.2019
На аутобуској станици у селу Полача, које се налази 15 километара од Книна, појавио се графит који говори о убиству Срба. Непознати починиоци су у ноћи између суботе и недеље црвеном бојом написали: „Ми Хрвати не пијемо вина… »
Графит који велича убиство Срба освануо у селу код Книна
Н1 Инфо 30.06.2019
Графит који велича убиства Срба освануо је на аутобуској станици у селу Полача код Книна. Убрзо након пријави полицији, комунална служба је уклонила поруке мржње. Црвеном бојом написано је "Ми Хрвати не пијемо вина него крви… »
Порука мржње код Книна: Ми Хрвати не пијемо вина...
Мондо 30.06.2019
Нови графит мржње према Србима освануо је код Книна. Фото: Мондо/Марио Милојевић На аутобуској станици у селу Полача, које се налази 15 километара од Книна, појавио се графит који говори о убиству Срба. Непознати починиоци су у… »
Графит на аутобуској станици: „Ми Хрвати не пијемо вина него крви четника из Книна!“
Спутник 30.06.2019
На аутобуској станици у селу Полача, које је удаљено око 15 километара од Книна, појавио се графит — који говори о убијању Срба. Непознати починиоци су, у ноћи између суботе и недеље, црвеном бојом написали: „Ми Хрвати не… »
Усташки графит поново у српском селу у крајини: Ми Хрвати не пијемо вина, него само крви четника из Книна! (фото)
Курир 30.06.2019
На аутобусној станици која се налази у Полачи, селу с већинским српским становништвом удаљеном 15 километара од Книна, у ноћи с 29. на 30. јуна освануо је гнусни графит којим се слави убиство Срба. Непознати починилац црвеном… »
Осванули нови графити мржње против Срба у Равним Котарима! Мештани српског села Полача у страху
Ало 30.06.2019
Исписали графит на аутобуском стајалишту. На аутобуској станици у селу Полача, које се налази 15 километара од Книна, појавио се графит који говори о убиству Срба. Непознати починиоци су у ноћи између суботе и недеље црвеном… »
"Ми Хрвати не пијемо вина него крви четника из Книна": Гнусни графит освануо у селу где живе Срби
Телеграф 30.06.2019
На аутобусној станици која се налази у Полачи код Книна у ноћи са суботе на недјељу исписани су графити ‘Ми Хрвати не пијемо вина него крви четника из Книна’ и ‘Олуја 1995’. На аутобуској станици која се налази у Полачи, селу с… »
Вести дана »
Зејна открила папрену цифру коју је платила за наступ на РТС: Одмах је споменула ко јој је помогао: “10.000 €”
Телеграф пре 3 сатајош 12 повезаних
Град Загреб покреће уставну тужбу против Владе Хрватске због дочека рукометаша
РТС пре 3 сатајош 2 повезане
Ирански министар: Договор са САД на дохват руке ако се да приоритет дипломатији
Данас пре 5 сатијош 1 повезана