Povezane vesti

Novi antisrpski grafiti kod Knina

Novi antisrpski grafiti kod Knina

RTV 30.06.2019
POLAČA - Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje se nalazi 15 kilometara od Knina, pojavio se grafit koji govori o ubistvu Srba. Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje crvenom bojom napisali: "Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi… »
Grafit kod Knina: Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina

Grafit kod Knina: Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina

Vesti online 30.06.2019
Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje se nalazi 15 kilometara od Knina, pojavio se grafit koji govori o ubistvu Srba. Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje crvenom bojom napisali: „Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz… »
Opet govor mržnje u Hrvatskoj: Novi grafit protiv Srba pojavio se kod Knina

Opet govor mržnje u Hrvatskoj: Novi grafit protiv Srba pojavio se kod Knina

Večernje novosti 30.06.2019
Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje crvenom bojom napisali: "Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina", i natpis "Oluja 1995" ZAGREB - Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje se nalazi 15 kilometara od Knina, pojavio se… »
Ustaški grafit ponovo u srpskom selu u krajini: Mi Hrvati ne pijemo vina, nego samo krvi četnika iz Knina! (foto)

Ustaški grafit ponovo u srpskom selu u krajini: Mi Hrvati ne pijemo vina, nego samo krvi četnika iz Knina! (foto)

Kurir 30.06.2019
Na autobusnoj stanici koja se nalazi u Polači, selu s većinskim srpskim stanovništvom udaljenom 15 kilometara od Knina, u noći s 29. na 30. juna osvanuo je gnusni grafit kojim se slavi ubistvo Srba. Nepoznati počinilac crvenom bojom napisao je ‘Mi… »
Grafit na autobuskoj stanici: „Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina!“

Grafit na autobuskoj stanici: „Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina!“

Sputnik 30.06.2019
Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje je udaljeno oko 15 kilometara od Knina, pojavio se grafit — koji govori o ubijanju Srba. Nepoznati počinioci su, u noći između subote i nedelje, crvenom bojom napisali: „Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi… »
Poruka mržnje kod Knina: Mi Hrvati ne pijemo vina...

Poruka mržnje kod Knina: Mi Hrvati ne pijemo vina...

Mondo 30.06.2019
Novi grafit mržnje prema Srbima osvanuo je kod Knina. Foto: Mondo/Mario Milojević Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje se nalazi 15 kilometara od Knina, pojavio se grafit koji govori o ubistvu Srba. Nepoznati počinioci su u noći između subote i… »
Grafit koji veliča ubistvo Srba osvanuo u selu kod Knina

Grafit koji veliča ubistvo Srba osvanuo u selu kod Knina

N1 Info 30.06.2019
Grafit koji veliča ubistva Srba osvanuo je na autobuskoj stanici u selu Polača kod Knina. Ubrzo nakon prijavi policiji, komunalna služba je uklonila poruke mržnje. Crvenom bojom napisano je "Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina" i… »
Osvanuli novi grafiti mržnje protiv Srba u Ravnim Kotarima! Meštani srpskog sela Polača u strahu

Osvanuli novi grafiti mržnje protiv Srba u Ravnim Kotarima! Meštani srpskog sela Polača u strahu

Alo 30.06.2019
Ispisali grafit na autobuskom stajalištu. Na autobuskoj stanici u selu Polača, koje se nalazi 15 kilometara od Knina, pojavio se grafit koji govori o ubistvu Srba. Nepoznati počinioci su u noći između subote i nedelje crvenom bojom napisali: "Mi… »
"Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina": Gnusni grafit osvanuo u selu gde žive Srbi

"Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina": Gnusni grafit osvanuo u selu gde žive Srbi

Telegraf 30.06.2019
Na autobusnoj stanici koja se nalazi u Polači kod Knina u noći sa subote na nedjelju ispisani su grafiti ‘Mi Hrvati ne pijemo vina nego krvi četnika iz Knina’ i ‘Oluja 1995’. Na autobuskoj stanici koja se nalazi u Polači, selu s većinskim… »

Vesti dana »