Povezane vesti

Udala se u tajnosti, zatrudnela, a otac se naljutio: Rada Manojlović prvi put o spekulacijima u vezi svog ljubavnog života…

Udala se u tajnosti, zatrudnela, a otac se naljutio: Rada Manojlović prvi put o spekulacijima u vezi svog ljubavnog života…

Kurir 30.06.2019
Rada Manojlović nije se oglašavala povodom trudnoće i tajnog venčanja, ali je sada rešila da otkrije pravu istinu. "Nema me, malo se odmaram od svega. Nemam nove pesme, dosadi mi da pričam godinu dana o sebi, ljubavnom životu i svemu. To postane… »
"Nema razloga za čestitanje, oguglala sam"

"Nema razloga za čestitanje, oguglala sam"

Mondo 30.06.2019
Pevačice se oglasila povodom tračeva da se tajno udala i da je trudna. Rada Manojlović se do sada nije oglašavala povodom navoda tabloida da je u drugom stanju, kao i da je priredila tajno venčanje i udala se za devet godina mlađeg kolegu, Harisa… »
"Nema razloga za: Čestitanje..." Rada progovorila o vezi sa Harisom i lažnoj sreći, ovo niko nije očekivao

"Nema razloga za: Čestitanje..." Rada progovorila o vezi sa Harisom i lažnoj sreći, ovo niko nije očekivao

Blic 30.06.2019
Pevačica Rada Manojlović vredno radi, a kada su u pitanju natpisi i spekulacije o svadbi i trudnoći nije se oglašavala sve do sada. Naime, Rada je za početak otkrila zašto je nema u medijima, kao i zašto nema razloga da joj čestitaju na svadbi jer… »

Vesti dana »