Повезане вести
"Нема разлога за: Честитање..." Рада проговорила о вези са Харисом и лажној срећи, ово нико није очекивао
Блиц 30.06.2019
Певачица Рада Манојловић вредно ради, а када су у питању натписи и спекулације о свадби и трудноћи није се оглашавала све до сада. Наиме, Рада је за почетак открила зашто је нема у медијима, као и зашто нема разлога да јој… »
"Нема разлога за честитање, огуглала сам"
Мондо 30.06.2019
Певачице се огласила поводом трачева да се тајно удала и да је трудна. Рада Манојловић се до сада није оглашавала поводом навода таблоида да је у другом стању, као и да је приредила тајно венчање и удала се за девет година… »
Удала се у тајности, затруднела, а отац се наљутио: Рада Манојловић први пут о спекулацијима у вези свог љубавног живота…
Курир 30.06.2019
Рада Манојловић није се оглашавала поводом трудноће и тајног венчања, али је сада решила да открије праву истину. "Нема ме, мало се одмарам од свега. Немам нове песме, досади ми да причам годину дана о себи, љубавном животу и… »
Вести дана »

Познато место и време сахране Дејана Миловановића: На вечни починак бивши играч Звезде одлази на дан дербија
Еуроневс пре 27 минутајош 48 повезаних

Скуп подршке ухапшеном студенту Богдану: Слике са сахране су довољне
Луфтика пре 52 минутајош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане