Повезане вести
Брнабић: У протекле две године пензије повећане у просеку за 12,5 одсто
Данас 01.07.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је у протекле две године Влада повећала пензије у просеку за 12,5 одсто, док су најниже пензије повећане за нешто више од 13 одсто, а да ће пензије додатно расти до краја ове… »
Брнабић „веома задовољна“, али чиме тачно?
Нова економија 01.07.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је поводом двогодишњице свог мандата да је "веома задовољна" резултатима рада владе у том периоду и да је живот у Србији извеснији и сигурнији него у прошлости. „Економски резултати… »
Брнабић после две године мандата: Веома сам задовољна резултатима рада Владе
Нови магазин 01.07.2019
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је "веома задовољна" резултатима рада владе у претходне две године, наводећи да су највећи успеси очување финансијске стабилности и покретање трансформације економије и… »
Две године рада Владе Србије: Брнабић: До краја године још једно повећање плата и пензија (видео)
Блиц 01.07.2019
Премијерка Ана Брнабић данас је заједно са члановима Владе Србије представила резултате рада у протекле две године, као и приоритете за наредни период. - Укратко, веома сам задовољна резултатима које смо као тим постигли у… »
Брнабић: Има простора за нова повећања плата и пензија
ИндексОнлине 01.07.2019
БЕОГРАД – Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас, представљајући резултате рада Владе Србије у претходне две године, да економски резултати показују да до краја године има простора за нова повећања плата и пензија… »
Премијерка Брнабић данас представља резултате рада Владе
Дневник 01.07.2019
БЕОГРАД: Премијерка Ана Брнабић и чланови Владе Србије представиће данас резултате рада у протекле две године и приоритете за наредни период. Премијерка је рекла у суботу, када се навршило две године мандата, да је у Србију у… »
Брнабић задовољна радом Владе, најављује веће плате и пензије
Слободна Европа 01.07.2019
“Веома сам задовољна резултатима које смо постигли”, изјавила је премијерка Србије Ана Брнабић на конференцији за новинаре у понедељак, поводом две године рада њене Владе. Како је истакла, првенствено је задовољна што је њен… »
Премијерка и министри подносе извештај грађанима
Вечерње новости 01.07.2019
Чланови кабинета Ане Брнабић у понедељак ће представити резултате двогодишњег рада, говориће о плановима за наредни период, као и о задацима који још нису испуњени. ПРЕМИЈЕРКА Ана Брнабић представиће у понедељак у Влади… »
Представљање извештаја рада Владе Србије Брнабић: Има простора за нова повећања плата и пензија (фото)
Вечерње новости 01.07.2019
Премијерка Ана Брнабић и чланови Владе Србије данас, тачно у подне, представили су резултате рада у протекле две године и приоритете за наредни период. Премијерка Ана Брнабић изјавила је у понедељак да је задовољна резултатима… »
Премијерка Брнабић: Грађанима данас подносимо извештај шта смо урадили! Задовољна сам, крајем године ново повећање пензија…
Курир 01.07.2019
Дала сам све од себе и наставићу да дајем све од себе, истакла је поводом годишњице рада свог кабинета... БЕОГРАД - Премијерка Ана Брнабић и чланови Владе Србије данас, тачно у подне, представили су резултате рада у протекле две… »
Премијерка Брнабић: Поједина поскупљења нису удар на стандард грађана
Курир 01.07.2019
БЕОГРАД - Поједина поскупљена, као када је реч о цени путарине и горива, неће бити велики удар на стандард грађана пошто Србија ту има најниже цене у региону и Европи, рекла је данас премијерка Ана Брнабић и навела да влада није… »
Брнабић после две године мандата: Веома сам задовољна, остварени бројни успеси
Н1 Инфо 01.07.2019
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да је "веома задовољна" резултатима рада владе у претходне две године, наводећи да су највећи успеси очување финансијске стабилности и покретање трансформације економије и… »
Премијерка Брнабић најавила лепе вести: Има простора за повећање плата и пензија
Курир 01.07.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас, представљајући резултате рада Владе Србије у претходне две године, да економски резултати показују да до краја године има простора за нова повећања плата и пензија. "Неопходан… »
Брнабић о двогодишњем раду Владе: Здравство видно напредовало, до краја године веће плате и пензије
Радио 021 01.07.2019
Премијерка Ана Брнабић данас је заједно са члановима Владе Србије представила резултате рада у протекле две године, као и приоритете за наредни период. "Укратко, веома сам задовољна резултатима које смо као тим постигли у… »
Брнабић: Померили смо напред друштво и Србију
РТС 01.07.2019
Премијерка Ана Брнабић представила је резултате рада Владе у претходне две године, истичући да је цела влада сваког дана била дубоко посвећена мењању Србије набоље. Најављује да ће до краја године поново бити повећане плате и… »
У Влади нема најслабије карике, до краја године повећање плата и пензија: Брнабић о раду свог тима
Телеграф 01.07.2019
Премијерка Брнабић представила је извештај о раду Владе у претходне две године. Премијерка Ана Брнабић и чланови Владе Србије представили су данас резултате рада у протекле две године и приоритете за наредни период. Премијерка је… »
Брнабић: Постигнута макроекономска стабилност као основа одрживог развоја
Бета видео 01.07.2019
БЕОГРАД - Премијер Србије Ана Брнабић рекла је данас да је задовољна резултатима рада своје владе после две године мандата јер је постигнута макроекономска стабилност и остварен суфицит у државном буџету, као основа одрживог… »
Брнабић после две године мандата: Веома сам задовољна резултатима рада Владе Србије
Бета видео 01.07.2019
БЕОГРАД - Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је ``веома задовољна`` резултатима рада владе у претходне две године, наводећи да су највећи успеси очување финансијске стабилности и покретање трансформације… »
Вести дана »
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 20 минутајош 15 повезаних
РХМЗ упозорава на опасну појаву: Након облачног јутра, познато какво ће време бити у Србији
Ало пре 1 сатјош 5 повезаних