Повезане вести

Брнабић: У протекле две године пензије повећане у просеку за 12,5 одсто

Брнабић: У протекле две године пензије повећане у просеку за 12,5 одсто

Данас 01.07.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је у протекле две године Влада повећала пензије у просеку за 12,5 одсто, док су најниже пензије повећане за нешто више од 13 одсто, а да ће пензије додатно расти до краја ове… »
Брнабић „веома задовољна“, али чиме тачно?

Брнабић „веома задовољна“, али чиме тачно?

Нова економија 01.07.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је поводом двогодишњице свог мандата да је "веома задовољна" резултатима рада владе у том периоду и да је живот у Србији извеснији и сигурнији него у прошлости. „Економски резултати… »
Брнабић после две године мандата: Веома сам задовољна резултатима рада Владе

Брнабић после две године мандата: Веома сам задовољна резултатима рада Владе

Нови магазин 01.07.2019
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је "веома задовољна" резултатима рада владе у претходне две године, наводећи да су највећи успеси очување финансијске стабилности и покретање трансформације економије и… »
Две године рада Владе Србије: Брнабић: До краја године још једно повећање плата и пензија (видео)

Две године рада Владе Србије: Брнабић: До краја године још једно повећање плата и пензија (видео)

Блиц 01.07.2019
Премијерка Ана Брнабић данас је заједно са члановима Владе Србије представила резултате рада у протекле две године, као и приоритете за наредни период. - Укратко, веома сам задовољна резултатима које смо као тим постигли у… »
Брнабић: Има простора за нова повећања плата и пензија

Брнабић: Има простора за нова повећања плата и пензија

ИндексОнлине 01.07.2019
БЕОГРАД – Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас, представљајући резултате рада Владе Србије у претходне две године, да економски резултати показују да до краја године има простора за нова повећања плата и пензија… »
Премијерка Брнабић данас представља резултате рада Владе

Премијерка Брнабић данас представља резултате рада Владе

Дневник 01.07.2019
БЕОГРАД: Премијерка Ана Брнабић и чланови Владе Србије представиће данас резултате рада у протекле две године и приоритете за наредни период. Премијерка је рекла у суботу, када се навршило две године мандата, да је у Србију у… »
Брнабић задовољна радом Владе, најављује веће плате и пензије

Брнабић задовољна радом Владе, најављује веће плате и пензије

Слободна Европа 01.07.2019
“Веома сам задовољна резултатима које смо постигли”, изјавила је премијерка Србије Ана Брнабић на конференцији за новинаре у понедељак, поводом две године рада њене Владе. Како је истакла, првенствено је задовољна што је њен… »
Премијерка и министри подносе извештај грађанима

Премијерка и министри подносе извештај грађанима

Вечерње новости 01.07.2019
Чланови кабинета Ане Брнабић у понедељак ће представити резултате двогодишњег рада, говориће о плановима за наредни период, као и о задацима који још нису испуњени. ПРЕМИЈЕРКА Ана Брнабић представиће у понедељак у Влади… »
Представљање извештаја рада Владе Србије Брнабић: Има простора за нова повећања плата и пензија (фото)

Представљање извештаја рада Владе Србије Брнабић: Има простора за нова повећања плата и пензија (фото)

Вечерње новости 01.07.2019
Премијерка Ана Брнабић и чланови Владе Србије данас, тачно у подне, представили су резултате рада у протекле две године и приоритете за наредни период. Премијерка Ана Брнабић изјавила је у понедељак да је задовољна резултатима… »
Премијерка Брнабић: Грађанима данас подносимо извештај шта смо урадили! Задовољна сам, крајем године ново повећање пензија…

Премијерка Брнабић: Грађанима данас подносимо извештај шта смо урадили! Задовољна сам, крајем године ново повећање пензија…

Курир 01.07.2019
Дала сам све од себе и наставићу да дајем све од себе, истакла је поводом годишњице рада свог кабинета... БЕОГРАД - Премијерка Ана Брнабић и чланови Владе Србије данас, тачно у подне, представили су резултате рада у протекле две… »
Премијерка Брнабић: Поједина поскупљења нису удар на стандард грађана

Премијерка Брнабић: Поједина поскупљења нису удар на стандард грађана

Курир 01.07.2019
БЕОГРАД - Поједина поскупљена, као када је реч о цени путарине и горива, неће бити велики удар на стандард грађана пошто Србија ту има најниже цене у региону и Европи, рекла је данас премијерка Ана Брнабић и навела да влада није… »
Брнабић после две године мандата: Веома сам задовољна, остварени бројни успеси

Брнабић после две године мандата: Веома сам задовољна, остварени бројни успеси

Н1 Инфо 01.07.2019
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да је "веома задовољна" резултатима рада владе у претходне две године, наводећи да су највећи успеси очување финансијске стабилности и покретање трансформације економије и… »
Премијерка Брнабић најавила лепе вести: Има простора за повећање плата и пензија

Премијерка Брнабић најавила лепе вести: Има простора за повећање плата и пензија

Курир 01.07.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас, представљајући резултате рада Владе Србије у претходне две године, да економски резултати показују да до краја године има простора за нова повећања плата и пензија. "Неопходан… »
Брнабић о двогодишњем раду Владе: Здравство видно напредовало, до краја године веће плате и пензије

Брнабић о двогодишњем раду Владе: Здравство видно напредовало, до краја године веће плате и пензије

Радио 021 01.07.2019
Премијерка Ана Брнабић данас је заједно са члановима Владе Србије представила резултате рада у протекле две године, као и приоритете за наредни период. "Укратко, веома сам задовољна резултатима које смо као тим постигли у… »
Брнабић: Померили смо напред друштво и Србију

Брнабић: Померили смо напред друштво и Србију

РТС 01.07.2019
Премијерка Ана Брнабић представила је резултате рада Владе у претходне две године, истичући да је цела влада сваког дана била дубоко посвећена мењању Србије набоље. Најављује да ће до краја године поново бити повећане плате и… »
У Влади нема најслабије карике, до краја године повећање плата и пензија: Брнабић о раду свог тима

У Влади нема најслабије карике, до краја године повећање плата и пензија: Брнабић о раду свог тима

Телеграф 01.07.2019
Премијерка Брнабић представила је извештај о раду Владе у претходне две године. Премијерка Ана Брнабић и чланови Владе Србије представили су данас резултате рада у протекле две године и приоритете за наредни период. Премијерка је… »
Брнабић: Постигнута макроекономска стабилност као основа одрживог развоја

Брнабић: Постигнута макроекономска стабилност као основа одрживог развоја

Бета видео 01.07.2019
БЕОГРАД - Премијер Србије Ана Брнабић рекла је данас да је задовољна резултатима рада своје владе после две године мандата јер је постигнута макроекономска стабилност и остварен суфицит у државном буџету, као основа одрживог… »
Брнабић после две године мандата: Веома сам задовољна резултатима рада Владе Србије

Брнабић после две године мандата: Веома сам задовољна резултатима рада Владе Србије

Бета видео 01.07.2019
БЕОГРАД - Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је ``веома задовољна`` резултатима рада владе у претходне две године, наводећи да су највећи успеси очување финансијске стабилности и покретање трансформације… »

Вести дана »