Povezane vesti

Vimbldon - 1. dan ATP: Šampion otvara kapije

Vimbldon - 1. dan ATP: Šampion otvara kapije

Mozzart sport 01.07.2019
Počinje 133. izdanje najprestižnijeg teniskog takmičenja na svetu, a Novak Đoković od 14 časova ukrpšta rekete sa Filipom Kolšrajberom. Pored nejga danas na terenima Ol Ingland kluba i Tipsarević, Kecmanović, Lajović, kao i Saša Zverev, Vavrinka… »
Đoković sa novim članom štaba otvara predstavu u belom

Đoković sa novim članom štaba otvara predstavu u belom

Politika 01.07.2019
Timu četvorostrukog šampiona pridružio se Goran Ivanišević, neposredno uoči meča prvog kola sa Filipom Kolšrajberom (14 časova). – Još četvoro naših prvog dana na terenu, u duelima: Lajović – Hurkač, Kecmanović – Karbaljes, Tipsarević – Nišioka i Krunić… »
Đoković: Nosio sam užinu Ivaniševiću i navijao za njega

Đoković: Nosio sam užinu Ivaniševiću i navijao za njega

Sportski žurnal 01.07.2019
Nekada najbolji hrvatski teniser i pobednik na Vimbldonu 2001. godine biće u stručnom štabu Đokovića kako bi mu pomogao savetima i iskustvom. Prvi teniser sveta Novak Đoković zahvalio se Goranu Ivaniševiću što je pristao na saradnju tokom predstojećeg… »
Novak pamti Gorana i 2001: Nosio sam mu užinu...

Novak pamti Gorana i 2001: Nosio sam mu užinu...

Mondo 01.07.2019
"Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa", napisao je Novak Đoković o jednom od svojih idola s kojim sada blisko sarađuje. Novo ime u stručnom štabu Novaka Đokovića! Kada se Goran Ivanišević s reketom u… »

Vesti dana »

Novi plan za mir u Ukrajini?

Novi plan za mir u Ukrajini?

Dojče vele pre 50 minutajoš 25 povezanih
Brzo rešenje ključno za energetsku sigurnost

Brzo rešenje ključno za energetsku sigurnost

Vesti online pre 30 minutajoš 21 povezana
Umro Branislav Ivković

Umro Branislav Ivković

Danas pre 1 satjoš 23 povezane