Povezane vesti
Vimbldon - 1. dan ATP: Šampion otvara kapije
Mozzart sport 01.07.2019
Počinje 133. izdanje najprestižnijeg teniskog takmičenja na svetu, a Novak Đoković od 14 časova ukrpšta rekete sa Filipom Kolšrajberom. Pored nejga danas na terenima Ol Ingland kluba i Tipsarević, Kecmanović, Lajović, kao i Saša Zverev, Vavrinka… »
Đoković sa novim članom štaba otvara predstavu u belom
Politika 01.07.2019
Timu četvorostrukog šampiona pridružio se Goran Ivanišević, neposredno uoči meča prvog kola sa Filipom Kolšrajberom (14 časova). – Još četvoro naših prvog dana na terenu, u duelima: Lajović – Hurkač, Kecmanović – Karbaljes, Tipsarević – Nišioka i Krunić… »
Đoković: Nosio sam užinu Ivaniševiću i navijao za njega
Sportski žurnal 01.07.2019
Nekada najbolji hrvatski teniser i pobednik na Vimbldonu 2001. godine biće u stručnom štabu Đokovića kako bi mu pomogao savetima i iskustvom. Prvi teniser sveta Novak Đoković zahvalio se Goranu Ivaniševiću što je pristao na saradnju tokom predstojećeg… »
Novak pamti Gorana i 2001: Nosio sam mu užinu...
Mondo 01.07.2019
"Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa", napisao je Novak Đoković o jednom od svojih idola s kojim sada blisko sarađuje. Novo ime u stručnom štabu Novaka Đokovića! Kada se Goran Ivanišević s reketom u… »
Vesti dana »
Advokatica: Svi privedeni na Slaviji pušteni na slobodu, u pitanju prekršajne prijave
Radio 021 pre 13 satijoš 18 povezanih
"Hteo sam da odem negde gde me cene": Tajrik Džouns osvojio Evroligu, pa poslao poruku Partizanu
Mondo pre 24 satajoš 29 povezanih
Đoković posle preokreta savladao Perikara za uspešan početak Rolan Garosa
RTS pre 46 minutajoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi
Danas pre 8 satijoš 25 povezanih
Aksios: Tramp pozvao arapske lidere da potpišu Avramske sporazume
Euronews pre 51 minutajoš 46 povezanih