Povezane vesti

"Moje ime je originalno": Novinar iz Indonezije Tito Bosna objasnio kako je dobio ime zbog koga je postao hit na srpskom…

"Moje ime je originalno": Novinar iz Indonezije Tito Bosna objasnio kako je dobio ime zbog koga je postao hit na srpskom…

Blic 01.07.2019
Nakon što je zbog svog neobičnog imena privukao pažnju veliku pažnju korisnika društvenih mreža sa Balkana, oglasio se i indonežanski novinar Tito Bosna. On je objasnio zašto je dobio ovo nesvakidašnje ime. - Prvo bih voleo da potvrdim da je moje… »
Novinar iz Indonezije hit u BiH! Stvarno se zovem Tito Bosna! Moj otac obožava Josipa Broza, a evo zašto Bosna! (video)

Novinar iz Indonezije hit u BiH! Stvarno se zovem Tito Bosna! Moj otac obožava Josipa Broza, a evo zašto Bosna! (video)

Kurir 01.07.2019
Tito Bosna (Tito Bosnia), mladi novinar iz Indonezije, postao je hit na Balkanu kad su ljudi shvatili da je to njegovo pravo ime! Hello, my name is Tito Bosnia. In the last few days, the identity of my name has been viral and widely spoken in the media… »
Oglasio se Tito Bosnia: Novinar koji je postao hit u regionu objasnio kako je dobio ime

Oglasio se Tito Bosnia: Novinar koji je postao hit u regionu objasnio kako je dobio ime

Telegraf 01.07.2019
Ovom Indonežaninu ime je dao otac koji je veliko poštovalac Josipa Broza Tita. Indonežanski novinar Tito Bosnia postao je hit na društvenim mrežama zbog svog neobičnog imena. Dovoljan je bio samo jedan skrinšot njegovog javljanja za CNBC, TV kuću… »

Vesti dana »