Povezane vesti
Ne znam na čemu sam, Treba mi posao od kog mogu da živim! Kristina Kovač se preselila u Švedsku, a posao traži preko…
Kurir 01.07.2019
Kristina Kovač pre izvesnog vremena odselila se u Švedsku i započela novo životno poglavlje u Stokholmu. Ona tamo pohađa časove švedskog jezika, ali i pokušava da pronađe posao. "Treba mi posao sa ugovorom na minimum šest meseci i minimum 80… »
Kristina Kovač moli za posao na društvenim mrežama
Mondo 01.07.2019
Pevačica se obratila prijateljima da joj pomognu, jer joj život u Švedskoj ne ide po planu. Pevačica Kristina Kovač se pre izvesnog vremena odselila u Švedsku i započela novo životno poglavlje u Stokholmu. Ona tamo pohađa časove švedskog… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Ivanu Bjeliću i ostalima osumnjičenim za nasilničko ponašanje na protestu u Novom Sadu
Danas pre 45 minutajoš 13 povezanih
Najtužniji prizor iz Leskovca: Slika ubijenog Andrije (17) zalepljena ispred škole, tu mu pale sveće
Telegraf pre 3 satajoš 28 povezanih
Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTS pre 10 minutajoš 23 povezane
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje dete"
Blic pre 2 satajoš 23 povezane