Povezane vesti

Kakav dan u Olimpijakosu, promocije pojačanja kao na traci, među njima i srpski ''Orlić''!

Kakav dan u Olimpijakosu, promocije pojačanja kao na traci, među njima i srpski ''Orlić''!

Sportske.net 01.07.2019
Četiri promocije u jednom danu. Prvog dana jula crveno-beli iz Pireja veoma su aktivni kada je u pitanju letnji prelazni rok. Danas su predstavili četiri nova igrača, među kojima je i doskorašnji krilni fudbaler Radničkog iz Niša, mladi… »
Ranđelović iz Radničkog u Oli: Navijač sam Crvene zvezde i hoću u Ligu šampiona

Ranđelović iz Radničkog u Oli: Navijač sam Crvene zvezde i hoću u Ligu šampiona

Mozzart sport 01.07.2019
Krilni fudbaler mlade srpske reprezentacije karijeru nastavlja u Atini. Sve je bilo dogovoreno još prošlog leta. Olimpijakos je na račun Radničkog uplatio 550.000 evra i uzeo Lazara Ranđelovića, ali je mladog krilnog fudbalera ostavio da se još… »
Ranđelović predstavljen: Došao sam u veliki klub, navijam za Zvezdu, želja mi je…

Ranđelović predstavljen: Došao sam u veliki klub, navijam za Zvezdu, želja mi je…

Hot sport 01.07.2019
Fudbalski klub Olimpijakos danas je zvanično predstavio novo pojačanje. Reč je o fudbaleru kog su crveno-beli prošlog leta kupili od Radničkog. Tada je uz transfer od 550.000 evra dogovorena i jednogodišnja pozajmica u Nišu. Ranđelović je i… »

Vesti dana »