Повезане вести
Звезда прави страшан тим: Представљени Игор Милановић и Никола Рађен, биће још појачања…
Хот спорт 02.07.2019
Изгледа да је дошло време да се клупски ватерполо у Србији дигне на виши ниво, а за то је доказ нови пројекат Црвене звезде. Црвена звезда је у једном дану довела два велика појачања. Данас су званично представљени нови тренер… »
Стварамо историју: Вујасиновић верује да ће вк Нови Београд бити освежење у српском ватерполу
Вечерње новости 02.07.2019
Изузетан рад са младим категоријама, изузетна посвећеност тренера тим клинцима, смерница коју је клуб направио и много пре него што сам ја дошао на базен - рекао је Вујасиновић. НОВИ Београд 11. април жели да од ове године игра… »
Милановић и Рађен нови адути Звезде: Циљ је титула
Вечерње новости 02.07.2019
Вероватно ће навијачи Партизана бити незадовољни, али сам ја био у Звзеди када је први пут освојена титула - прича Игор. ИГОР Милановић је пре 27 година као ватерполиста предводио Црвену звезду до прве титуле првака, а сада… »
Рађен опет црвено-бели: Желео сам овакав крај (фото)
Мондо 02.07.2019
Трофејни ватерполиста поново стигао у Звезду. Заједно са Игором Милановићем, и он је представљен на "Маракани" овог уторка. Заједно са Игором Милановићем, чувеним ватерполистом и тренером, Црвена звезда у уторак је представила и… »
Милановић и Рађен у Звезди: Да стварамо шампионе код куће
Спортски журнал 02.07.2019
Милановић је истакао а су преговори трајали пола сата и да не треба придавати важност томе што је најдубљи траг у каријери оставио у Партизану. Нови тренер ватерполиста Црвене звезде Игор Милановић и повратник као играч… »
Милановић нови тренер Звезде: И овде сам писао историју!
Мондо 02.07.2019
"Биће незадовољних, али нисам први пут у Звезди. И као играчу и као тренеру, дела говоре о мени", рекао је нови шеф струке црвено-белих и легенда Партизана. Црвена звезда дочекала је и званично представила великана српског… »
"Правимо основе за будућност": Вујасиновић преузео вк Нови Београд: Наш план је дугорочан
Спортал блиц 02.07.2019
Легендарни ватерполиста Владимир Вујасиновић званично је представљен на базену 11. април као први тренер ватерполо клуба Нови Београд. Поред Вујасиновића који је на челу тима, клуб са Новог Београда представила је и неколико… »
Велики дан за домаћи ватерполо: Представљен и Вујас!
Мондо 02.07.2019
Трофејни српски стручњак дошао у нови клуб - Нови Београд 11. април. Објаснио зашто није за регионалну лигу у условима у којима играју наши тимови. На дан када је Игор Милановић званично постао тренер Звезде, а Никола Рађен нови… »
Звезда о базену: "Само нам Партизан понудио бенефите"
Мондо 02.07.2019
Црвено-бели желе да са Игором Милановићем и Николом Рађеном поставе систем за наредне године. Црвена звезда амбициозно је почела припрему за сезону 2019/20, у којој ће тренер црвено-белих бити ватерполо легенда Игор Милановић, а… »
Вујасиновић у Београду
Данас 02.07.2019
Легендарни српски ватерполиста поново тренира домаћи клуб У мору гастабајтерских ангажмана српских ватерполо играча и тренера, отераних тешком беспарицом у домаћим клубовима, коначно једна вест у контра смеру. И то бомбастична… »
Вести дана »

Сунчано и веома топло време у Србији, са ударима кошаве
Сербиан Невс Медиа пре 55 минутајош 16 повезаних

Трумп пријети Афганистану 'лошим стварима' ако не врати Баграм
Слободна Европа пре 1 сатјош 11 повезаних

Петоро младих тешко повређено у судару код Београдског сајма, ватрогасци их извукли из аутомобила
Н1 Инфо пре 1 сатјош 20 повезаних

Естонски министар одбране: НАТО је спреман да употреби силу ако буде потребно
РТВ пре 2 сатајош 8 повезаних