Povezane vesti
Bregu: Regionalna saradnja doprinosi dugoročnom pomirenju
Danas 02.07.2019
Generalna sekretarka Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Majlinda Bregu izjavila je da su regionalna saradnja i ideja Regionalnog ekonomskog prostora (REA) u najboljem interesu gradjana Zapadnog Balkana jer doprinose dugoročnom pomirenju. „REA ima jasan… »
Bregu: Regionalna saradnja doprinosi dugoročnom pomirenju
Slobodna Evropa 02.07.2019
Generalna sekretarka Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Majlinda Bregu izjavila je da su regionalna saradnja i ideja Regionalnog ekonomskog prostora (REA) u najboljem interesu građana Zapadnog Balkana jer doprinose dugoročnom pomirenju, prenosi agencija… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 35 povezanih
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 52 povezane
Tramp proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 27 minutajoš 56 povezanih