Повезане вести

Томане: У опису посла ми је да дајем голове, била је велика борба око трансфера!

Томане: У опису посла ми је да дајем голове, била је велика борба око трансфера!

Хот спорт 02.07.2019
На стадиону “Рајко Митић” данас је параф на трогодишњи уговор са Црвеном звездом ставио португалски нападач Томане. Четврто ново име овог прелазног рока Томане, појачаће конкуренцију у нападу српског шампиона. – Дошао сам у… »
Томане коначно слетео на Маракану: Срећан сам, била је велика борба...

Томане коначно слетео на Маракану: Срећан сам, била је велика борба...

Моззарт спорт 02.07.2019
Звезда представила и четврто летње појачање. Шушкало се, шушкало, било је перипетија, а на крају је све добило позитиван епилог. Црвена звезда је званично представила четврто појачање у овом прелазном року, а реч је о… »
Томане: Водила се борба око мог трансфера

Томане: Водила се борба око мог трансфера

Вести онлине 02.07.2019
Црвена звезда довела је новог играча на стадион у Љутице Богдана. Томане је и званично потписао за Звезду, а већ је дао и своје прве комнетаре поводом преласка у црвено-беле редове. – Велика ми је част што сам део овог клуба… »
Готово: Томане је Звездин, ово су услови…

Готово: Томане је Звездин, ово су услови…

Хот спорт 02.07.2019
Дуго очекивано појачање данас је потписало уговор са Црвеном звездом која сада располаже са три веома квалитетна нападача. Португалац Томане није више на дугачком штапу. Сада већ бивши фудбалер Тонделе прошао је лекарске… »
Томане и званично Звездин

Томане и званично Звездин

Вести онлине 02.07.2019
Дуго се спекулисало да ли ће и кад португалски фудбалер потписати за најуспешнији српски клуб, а сад су све сумње отклоњене. Сада већ бивши фудбалер Тонделе прошао је лекарске прегледе и потписао је трогодишњи уговор са… »
Томане потписао, Звездин до 2022. године

Томане потписао, Звездин до 2022. године

Спортски журнал 02.07.2019
Четврто ново име овог прелазног рока Томане, појачаће конкуренцију у нападу српског шампиона. На стадион "Рајко Митић" данас је параф на трогодишњи уговор са Црвеном звездом ставио португалски нападач Томане. Четврто ново име… »
Томане до 2022: Голови су мој посао

Томане до 2022: Голови су мој посао

Н1 Инфо 02.07.2019
Црвена звезда ангажовала је ново појачање за предстојећу сезони, пошто је са српским шампионом уговор до 2022. године потписао португалски нападач Томане. Португалац је на стадион Рајко Митић стигао из Тонделе у трансферу… »
Видео: Звезда има новог нападача - Португалац до 2022!

Видео: Звезда има новог нападача - Португалац до 2022!

Мондо 02.07.2019
Црвено-бели "освежили" офанзиву. Званично! "Била је велика борба око мог трансфера", рекао је новајлија шампиона. Црвена звезда ће од прве утакмице у новој сезони моћи да рачуна на новог нападача. Португалац Томане (26) стигао је… »
Буран прелазни рок у Црвеној звезди: Стигао Томане, Павков ипак одлази

Буран прелазни рок у Црвеној звезди: Стигао Томане, Павков ипак одлази

Дневник 02.07.2019
У Црвеној звезди је баш бурно у овом прелазном року. Последње вести везане за долазак и одлазак играча је да је Португалац Томане нови члан нашег шампиона, а да Милан Павков по свему судећи одлази. Преговори који су трајали… »
Звезда се враћа, Томане стигао, ускоро ће и Жандер

Звезда се враћа, Томане стигао, ускоро ће и Жандер

Мондо 02.07.2019
Од уторка поново ће бити живо на стадиону Рајко Митић. Фото: МН Пресс Главна фаза припрема за фудбалере Црвене звезде пред нову сезону је готова. Екипа се данас враћа из Аустрије и после краћег одмора следи пут у Литванију, где… »

Вести дана »