Povezane vesti

Bez vode zbog havarije Ulica Laze Kostića u Kovilju

Bez vode zbog havarije Ulica Laze Kostića u Kovilju

Moj Novi Sad 03.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Laze Kostića u Kovilju. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Satelita u četvrtak osam sati bez vode

Deo Satelita u četvrtak osam sati bez vode

Moj Novi Sad 03.07.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 4. jula, od 8 do 16 sati biti Futoški put od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara kneza Miloša, Ulica Ilariona Ruvarca od Ulice Melhiora Erdujheljija do Futoškog puta i Ulica… »
Delovi Novog Sada i Kovilja bez vode zbog havarija

Delovi Novog Sada i Kovilja bez vode zbog havarija

Radio 021 03.07.2019
Pojedine ulice u Novom Sadu i Kovilju nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Takovska ulica neće imati vode do 14 časova. KOVILJ Ulica Laze Kostića bez vode će biti do 14 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »
Deo Kovilja bez vode zbog havarije

Deo Kovilja bez vode zbog havarije

Dnevnik 03.07.2019
NOVI SAD: Zbog havarije Ulica Laze Kostića u Kovilju će do 14 časova biti bez vode. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Suve slavine u Takovskoj ulici

Suve slavine u Takovskoj ulici

Dnevnik 03.07.2019
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 14 sati biti Takovska ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Bez vode zbog havarije Takovska ulica

Bez vode zbog havarije Takovska ulica

Moj Novi Sad 03.07.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Takovska ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Vesti dana »