Povezane vesti
Slučaj Vulin: Poverenica ne može da reaguje nakon tužbe
Slobodna Evropa 03.07.2019
Poverenik za zaštitu ravnopravnosti nema ovlašćenja da reaguje ili postupa kada je podneta tužba sudu, navedeno je u odgovoru kancelarije Poverenice za zaštitu ravopravnosti Brankice Janković na upit Radija Slobodna Evropa da li ima osnova da… »
Vulin o tužbi mustafe: Nije pežorativno, ja vas sa najvećim poštovanjem oslovljavam sa Šiptari
Kurir 03.07.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da Albance sa KiM nije nazivao Šiptarima u pogrdnom smislu, već da ih tim imenom oslovljava sa najvećim uvažavanjem "jer se tako zovu". Vulin je na taj način prokomentarisao tužbu koju je protiv njega podneo… »
Dok se zovete Šiptari, ja ću vas tako zvati: Vulin o tužbi Mustafe
Telegraf 03.07.2019
Dok se zovete Šiptari, ja ću vas tako zvati. Koga to vređa? Možda su ljuti zbog mog akcentovanja - ocenio je Vulin. Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da Albance sa KiM nije nazivao Šiptarima u pogrdnom smislu, već da ih tim imenom oslovljava… »
Vesti dana »
Saobraćajna policija izvukla iz auta čoveka toliko pijanog da je čudo kako je i ušao u kola
Novi magazin pre 1 satjoš 23 povezane
Haos na Čukarici: Zapalio "mercedes" i "reno", pa oštetio još 15 automobila
Telegraf pre 21 minutajoš 22 povezane
Novi upad u srpski objekat: Kosovska policija pretresa kancelarije Dunav osiguranja u Severnoj Mitrovici (video)
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
"Brojnosti na protestima nema": Brnabić: Vučić je za praznike slao poruke ljubavi, a opozicija ga je napadala
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih