Повезане вести

Маљковић: Многе легенде нису имале овакву прилику

Маљковић: Многе легенде нису имале овакву прилику

Моззарт спорт 03.07.2019
Селекторка Србије на себи својствен начин најавила четвртфинални меч против Шведске. Сат полако, али сигурно откуцава. Мање од 24 сата су остала до великог окршаја у Арени када ће на паркет у оквиру четвртфинала Евопског… »
Соња Петровић пред четвртфинале ЕП: Играмо све зрелије

Соња Петровић пред четвртфинале ЕП: Играмо све зрелије

Вечерње новости 03.07.2019
Имале смо три тешке утакмице, буквално ни на једној нисмо задовољне игром. Најбитније је да смо оствариле три победе - рекла је репрезентативка Србије. ПРВИ дан у Београду наше кошаркашице су искористиле за коначно праву… »
Српкиње сутра против Шведске у четвртфиналу ЕП: Медаља је увек циљ

Српкиње сутра против Шведске у четвртфиналу ЕП: Медаља је увек циљ

Дневник 03.07.2019
После групне фазе која је одиграна у Зрењанину, Нишу и главном граду Летоније, Риги, завршница Европског првенства за кошаркашице одржаће се у београдској „Штарк арени“. Селекција Србије је са све три победе у групи обезбедила… »
Бутулија пред Шведску: Не бојимо се, знамо где води победа

Бутулија пред Шведску: Не бојимо се, знамо где води победа

Спортски журнал 03.07.2019
Меч четвртфинала ЕП између Србије и Шведске игра се сутра од 20.30 минута у београдској „Штарк арени”. Кошркашица Србије Дајана Бутулија рекла је ће сутрашњи меч са Шведском у четвфиналу Европског првенства бити најважнија… »
Маљковић: Осећа се нервоза, морамо да добијемо меч

Маљковић: Осећа се нервоза, морамо да добијемо меч

Спортски журнал 03.07.2019
Ми ћемо морати, то је ставка број један коју сам тражила од екипе у припреми ове утакмице, да научимо када је загревање у кошарци - наводи селектор. Селектор женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић, пред… »
Сви у Арену: Српкиње у борби за европску титулу

Сви у Арену: Српкиње у борби за европску титулу

Мондо 03.07.2019
Почиње оно главно - завршница Европског првенства у Србији. Еуробаскет улази у најзанимљивију, одлучујућу фазу! Од четвтка у подне, у Штарк арени на Новом Београду осам најбољих селекција почеће нокаут рунду, у којем ће улог… »
Моје играчице морају да науче да загревање почиње у 20 сати: Маљковићева открила најважнију поруку пред меч против Шведске…

Моје играчице морају да науче да загревање почиње у 20 сати: Маљковићева открила најважнију поруку пред меч против Шведске…

Спортал блиц 03.07.2019
Најбоље кошаркашице Србије у четвртак од 20.30 бију најважнију битку на Европском првенству. У „Арени” пред, сви се надају, пуним трибинама, изабранице Марине Маљковић ће играти против Шведске. Ове среде, Јелена Брукс и… »
Кошаркашице пред Шведску: Луде су, али ми смо луђе!

Кошаркашице пред Шведску: Луде су, али ми смо луђе!

Мондо 03.07.2019
"Оне играју борбену кошарку, али то радимо и ми, још јаче. Не бојимо се. Знамо где нас води победа", поручила Дајана Бутулија пред утакмицу четвртфинала Европског првенства. Србија ће у четвртфиналу Европског првенства, у… »

Вести дана »