Povezane vesti
Sonja Petrović pred četvrtfinale EP: Igramo sve zrelije
Večernje novosti 03.07.2019
Imale smo tri teške utakmice, bukvalno ni na jednoj nismo zadovoljne igrom. Najbitnije je da smo ostvarile tri pobede - rekla je reprezentativka Srbije. PRVI dan u Beogradu naše košarkašice su iskoristile za konačno pravu proslavu rođendana Nevene… »
Maljković: Mnoge legende nisu imale ovakvu priliku
Mozzart sport 03.07.2019
Selektorka Srbije na sebi svojstven način najavila četvrtfinalni meč protiv Švedske. Sat polako, ali sigurno otkucava. Manje od 24 sata su ostala do velikog okršaja u Areni kada će na parket u okviru četvrtfinala Evopskog prvenstva za žene stupiti… »
Srpkinje sutra protiv Švedske u četvrtfinalu EP: Medalja je uvek cilj
Dnevnik 03.07.2019
Posle grupne faze koja je odigrana u Zrenjaninu, Nišu i glavnom gradu Letonije, Rigi, završnica Evropskog prvenstva za košarkašice održaće se u beogradskoj „Štark areni“. Selekcija Srbije je sa sve tri pobede u grupi obezbedila direktan plasman… »
Košarkašice pred Švedsku: Lude su, ali mi smo luđe!
Mondo 03.07.2019
"One igraju borbenu košarku, ali to radimo i mi, još jače. Ne bojimo se. Znamo gde nas vodi pobeda", poručila Dajana Butulija pred utakmicu četvrtfinala Evropskog prvenstva. Srbija će u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, u beogradskoj "Štark… »
Moje igračice moraju da nauče da zagrevanje počinje u 20 sati: Maljkovićeva otkrila najvažniju poruku pred meč protiv…
Sportal blic 03.07.2019
Najbolje košarkašice Srbije u četvrtak od 20.30 biju najvažniju bitku na Evropskom prvenstvu. U „Areni” pred, svi se nadaju, punim tribinama, izabranice Marine Maljković će igrati protiv Švedske. Ove srede, Jelena Bruks i drugarice su odradile… »
Svi u Arenu: Srpkinje u borbi za evropsku titulu
Mondo 03.07.2019
Počinje ono glavno - završnica Evropskog prvenstva u Srbiji. Eurobasket ulazi u najzanimljiviju, odlučujuću fazu! Od četvtka u podne, u Štark areni na Novom Beogradu osam najboljih selekcija počeće nokaut rundu, u kojem će ulog biti titula prvaka… »
Maljković: Oseća se nervoza, moramo da dobijemo meč
Sportski žurnal 03.07.2019
Mi ćemo morati, to je stavka broj jedan koju sam tražila od ekipe u pripremi ove utakmice, da naučimo kada je zagrevanje u košarci - navodi selektor. Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković, pred sutrašnje četvrfinale… »
Butulija pred Švedsku: Ne bojimo se, znamo gde vodi pobeda
Sportski žurnal 03.07.2019
Meč četvrtfinala EP između Srbije i Švedske igra se sutra od 20.30 minuta u beogradskoj „Štark areni”. Košrkašica Srbije Dajana Butulija rekla je će sutrašnji meč sa Švedskom u četvfinalu Evropskog prvenstva biti najvažnija utakmica na… »
Vesti dana »
Tužilaštvo podnelo optužni predlog za napad na studente FDU, deo napadača i dalje neidentifikovan (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 23 povezane
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp nastavlja, ne obazirući se na kritike: Izrael nakon završetka borbi treba da preda Gazu SAD
RTV pre 5 satijoš 49 povezanih