Povezane vesti

Luna i Marko se ne smiruju! Svađa, psovke i ružne reči... (VIDEO)

Luna i Marko se ne smiruju! Svađa, psovke i ružne reči... (VIDEO)

Svet plus 03.07.2019
Zadrugar Marko Miljković bio je raspoložen zbog žurke koju je za sve njih priredio Veliki šef, a pomalo pripit bio je veseo dok je igrao sa svojim cimerima. On nije zapostavio ni svoju devojku Lunu Đogani, ali je prema njoj ponovo postupio onako kako… »
Hoćeš pred svima da me j*beš? Nemoj više da me hvataš za vrat: Luna eksplodirala u suzama, a Marko joj napravio haos! Ovo…

Hoćeš pred svima da me j*beš? Nemoj više da me hvataš za vrat: Luna eksplodirala u suzama, a Marko joj napravio haos! Ovo…

Kurir 03.07.2019
Luna Đogani posvađala se sa Markom Miljkovićem, a onda mu je prebacila jednu stvar koju joj je učinio. "Napio si se i boli te k*rac, rekla sam ti sto puta da me ne hvataš za vrat. Mislila sam da ćeš da me nabiješ! Je l' to lepo? Što nisi rekao… »
Marko ponizio lunu, izbila žestoka svađa: Blogerka očajna: "Blam me je da izađem odavde"

Marko ponizio lunu, izbila žestoka svađa: Blogerka očajna: "Blam me je da izađem odavde"

Blic 03.07.2019
Luna Đogani i Marko Miljković sinoć su tokom žurke imali žestoku svađu, a razlog je to što je Marko u jednom trenutku uhvatio Đoganijevu za vrat, što je nju razbesnelo. Oni su raspravu nastavili danas, a Luna je rekla Marku da se oseća poniženo… »

Vesti dana »