Povezane vesti
SAD jača vojsku BiH
Vesti online 03.07.2019
Sjedinjene Američke Države donirale su Oružanim snagama Bosne i Hercegovine 20 vojnih vozila „hamvi“. Ministarka odbrane BiH Marina Pendeš izjavila je da ova donacija pokazuje opredeljenost SAD partnerstvu prema BiH, prenosi sajt „Klix.ba“. Načenlik… »
SAD donirale 20 "hamvija" oružanim snagama BiH
RTS 03.07.2019
Sjedinjene Države donirale su Oružanim snagama Bosne i Hercegovine 20 vojnih vozila "hamvi". Ministarka odbrane BiH MarinaPendeš izjavila je da ova donacija pokazuje opredeljenost SAD partnerstvu prema BiH, prenosi sajt Kliks. Načenlik Zajedničkog štaba… »
Velika donacija SAD Oružanim snagama BiH: U Sarajevu izvršena primopredaja 20 hamvija
Kurir 03.07.2019
Sjedinjene Države donirale su Oružanim snagama Bosne i Hercegovine 20 vojnih vozila "hamvi". Ministarka odbrane BiH MarinaPendeš izjavila je da ova donacija pokazuje opredeljenost SAD partnerstvu prema BiH, prenosi sajt Klix.ba. Načenlik Zajedničkog… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 36 minutajoš 65 povezanih

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 3 satajoš 29 povezanih

Un usvojila deklaraciju: Biće osnovana palestinska država bez Hamasa
Kurir pre 52 minutajoš 22 povezane