Povezane vesti
Zvanično - Novo pojačanje na "Marakani"!
Sportske.net 03.07.2019
Peto letnje pojačanje stiglo je u redove srpskog šampiona. Kao što je i najavljeno, levi bek Žander Santana je novo pojačanje Crvene zvezde. Ovaj 30-godišnji Brazilac je u klub stigao iz kiparskog Pafosa, a spekuliše se da je Zvezda za njegove… »
Potvrđeno pisanje hotsporta: Zvezda predstavila novo pojačanje, Brazilac zvanično na ‘Marakani’
Hot sport 03.07.2019
Crvena zvezda dobila je novo, peto po redu, letnje pojačanje – Brazilca Žandera. Levi bek potpisao je dvogodišnji ugovor sa crveno-belima. Ono što je HotSport najavljivao u danima iza nas danas je i zvanično potvrđeno od strane kluba. Brazilski… »
Žander izneo prve impresije: Na internetu sam učio o Zvezdinoj istoriji
Mozzart sport 03.07.2019
“Kako je počelo da se priča o mom transferu u Beograd tako sam počeo sve više da pratim utakmice crveno-belih”, kaže Brazilac. Predstavila je Crvena zvezda danas i peto letnje pojačanje, brazilskog levog beka Žandera Santanu (30), koji je… »
Tomane pojačao Crvenu zvezdu
Politika 03.07.2019
Portugalac Tomane novi je fudbaler Crvene zvezde, objavio je šampion Srbije. Dosadašnji napadač Tondele potpisao je trogodišnji ugovor nakon transfera vrednog 800.000 evra. „Došao sam u najveći klub u Srbiji, velika mi je čast što sam deo Zvezde… »
Zvezdino peto pojačanje: Žander!
Mondo 03.07.2019
Brazilac potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima. Radovan Pankov, Nikola Vasiljević, Hose Kanjac, Tomane, pa Žander. Levi bek iz Brazila peto je pojačanje Crvene zvezde u tekućem prelaznom roku. Stigao je iz Pafosa, a ugovor potpisao na dve… »
Zvezdu sam samo sanjao: Zvezda posle povratka sa priprema dobila peto pojačanje
Večernje novosti 03.07.2019
Jako sam srećan i zadovoljan što imam čast da budem deo Zvezde, kluba sa velikom tradicijom i istorijom iza sebe - rekao je Brazilac. CRVENA zvezda dovela je i peto pojačanje ovog leta, levi bek Žander (30) stigao je iz kiparskog Pafosa i potpisao… »
Žander u Zvezdi: Nisam mogao ni da sanjam...
N1 Info 03.07.2019
Brazilski levi bek Žander peto je letnje pojačanje Crvene zvezde. Tridesetogodišnji fudbaler dolazi iz kiparskog Pafosa, a potpisao je ugovor do leta 2021. Pre Žandera crveni-beli dres su zadužili Tomane, Radovan Pankov, Alberto Kanjas i Nikola… »
Vesti dana »
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
NIN pre 31 minutajoš 8 povezanih
Hurkač izveo udarac sezone, ali Fric doneo trofej SAD! (VIDEO)
Sport klub pre 41 minutajoš 11 povezanih