Povezane vesti
Nikolić: Industrijska proizvodnja u maju manja 0,6 odsto, ali ulazi u stagnantni trend
Danas 03.07.2019
Industrijska proizvodnja u Srbiji u maju pala je u odnosu na prošlu godinu za 0,6 odsto zbog pada proizvodnje u prerađivačkoj industriji, rekao je danas saradnik publikacije Privredne komore Srbije Makroekonomske analize i trendovi (MAT) Ivan Nikolić. On… »
MAT: Industrijska proizvodnja pala u maju u odnosu na isti period prošle godine
N1 Info 03.07.2019
Industrijska proizvodnja u Srbiji u maju pala je u odnosu na prošlu godinu za 0,6 odsto zbog pada proizvodnje u prerađivačkoj industriji, rekao je saradnik publikacije Privredne komore Srbije Makroekonomske analize i trendovi (MAT) Ivan Nikolić. On je… »
Vesti dana »

Tramp ne veruje u pobedu Kijeva "Nikada nisam rekao da će Ukrajina pobediti. Nije nemoguće, ali smatram da neće"
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih

Mali iz Budimpešte: "Ogroman problem zbog gasa, ako stane dotok, kako ćemo mi?!"
Blic pre 18 minutajoš 83 povezane

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 43 minutajoš 33 povezane

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane

Bugarski ministar: Obezbedićemo koridor za Putinov avion do Budimpešte za sastanak sa Trampom
Nova pre 49 minutajoš 25 povezanih