Povezane vesti
Đoković se svađao sa novinarom: Nema razloga da mene krivite i napadate
Večernje novosti 04.07.2019
Kažem vam još jedno, imam dobar odnos sa Džastinom, uvek sam imao. Neću da vas lažem. Ali ako je kriv za zločin, to očigledno menja dosta stvari oko njegove budućnosti u našem sportu - rekao je Đoković. Novak Đoković se prošetao do trećeg… »
"Ne napadajte: Me!" Američki novinar provocirao Đokovića, a onda je usledio žestok sukob /video/
Sportal blic 04.07.2019
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, imao je žestoku raspravu sa američkim novinarom Bilom Simonsom posle pobede u drugom kolu Vimbldona. Novinar je želeo da izvuče neki odgovor od Novaka, a koji je u vezi sa Džastinom Gimelstobom –… »
Đoković se oglasio nakon napada novinara: Stao je u zaštitu prijatelja: "Tek ćemo da vidimo šta se desilo, pa nije ubio…
Sportal blic 04.07.2019
Srpski as definitivno je u centru pažnje na jednom od najvećih teniskih turnira ikada. Ovih dana više zbog dešavana van travnate podloge Vimbldona. Okupljeni novinari koji prate pomenuti grend-slem bili su u akciji izvlačenja informacija od Novaka… »
Vesti dana »
Skupština Srbije usvojila budžet i prateće zakone, izmene Krivičnog zakonika, opozicija nije učestvovala
RTV pre 14 minutajoš 80 povezanih
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Preminuo učenik koji je danas pretučen ispred Hemijske škole u Leskovcu
RTS pre 9 minutajoš 6 povezanih
Odbornici Skupštine grada usvojili više urbanističkih planova i poreske stope na imovinu za 2025. godinu
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih