Повезане вести

Ђоковић се свађао са новинаром: Нема разлога да мене кривите и нападате

Ђоковић се свађао са новинаром: Нема разлога да мене кривите и нападате

Вечерње новости 04.07.2019
Кажем вам још једно, имам добар однос са Џастином, увек сам имао. Нећу да вас лажем. Али ако је крив за злочин, то очигледно мења доста ствари око његове будућности у нашем спорту - рекао је Ђоковић. Новак Ђоковић се прошетао… »
Ђоковић се огласио након напада новинара: Стао је у заштиту пријатеља: "Тек ћемо да видимо шта се десило, па није убио…

Ђоковић се огласио након напада новинара: Стао је у заштиту пријатеља: "Тек ћемо да видимо шта се десило, па није убио…

Спортал блиц 04.07.2019
Српски ас дефинитивно је у центру пажње на једном од највећих тениских турнира икада. Ових дана више због дешавана ван травнате подлоге Вимблдона. Окупљени новинари који прате поменути гренд-слем били су у акцији извлачења… »
"Не нападајте: Ме!" Амерички новинар провоцирао Ђоковића, а онда је уследио жесток сукоб /видео/

"Не нападајте: Ме!" Амерички новинар провоцирао Ђоковића, а онда је уследио жесток сукоб /видео/

Спортал блиц 04.07.2019
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, имао је жестоку расправу са америчким новинаром Билом Симонсом после победе у другом колу Вимблдона. Новинар је желео да извуче неки одговор од Новака, а који је у вези са Џастином… »

Вести дана »