Povezane vesti
Fotografije najboljih đaka i ove godine na bilbordima
RTV 04.07.2019
NOVI SAD - I ove godine na bilbordima u Novom Sadu, ali i u šest okolnih opština, naći će se fotografije najboljih đaka u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim" koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti. U godini kada je Novi Sad… »
Fotografije najboljih đaka i ove godine na bilbordima
NoviSad.com 04.07.2019
Novi Sad - I ove godine na bilbordima u Novom Sadu, ali i u šest okolnih opština, naći će se fotografije najboljih đaka u okviru projekta „Učim + Znam = Vredim“ koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti. U godini kada je Novi Sad… »
Promocija najboljih đaka i ove godine na bilbordima u Novom Sadu
Moj Novi Sad 04.07.2019
I ove godine na bilbordima u Novom Sadu, ali i u šest okolnih opština , naći će se fotografije najboljih đaka u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim" koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti. Još jedna lepa vest je što ćemo u godini… »
Oni su naša najlepša reklama: Najbolji đaci i ove godine na bilbordima širom Vojvodine
Telegraf 04.07.2019
Njihova lica pojaviće se u Novom Sadu i još šest opština u Vojvodini. Fotografije najboljih đaka u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim" koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine naći će se na bilbordima u Novom Sadu i… »
Vesti dana »
Sećanje na žrtve masovnog ubistva u Malom Orašju i Duboni: Tri godine od zločina u okolini Mladenovca
NIN pre 6 minutajoš 47 povezanih
Da li je zbog ove izjave Srbija ostala bez selektora? Stevanović neće ovako da nastavi
Nova pre 40 minutajoš 36 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 4. maj: Hladno jutro, tokom dana sunčano i toplo
Serbian News Media pre 26 minutajoš 23 povezane
Tramp za danas najavio projekat "Sloboda"; Teheran: Ormuskim moreuzom neće upravljati Trampove zablude
RTS pre 6 minutajoš 19 povezanih
Šta je hantavirus, infekcija od koje je umrlo troje ljudi na kruzeru?
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih