Povezane vesti
Pred finsko predsedavanje: EU očekuje nastavak reformi u Srbiji
Glas Amerike 04.07.2019
BEOGRAD — Bez obzira na izbor nove briselske administracije, Evropska unija neće promeniti svoj stav o dijalogu Beograda i Prištine, i njena se pozicija po tom pitanju ne menja, poručio je u četvrtak šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici i podsetio na… »
Fabrici: EU ne menja stav o dijalogu Beograda i Prištine
Dnevnik 04.07.2019
BEOGRAD: Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici izjavio je da EU neće promeniti svoj stav o dijalogu Beograda i Prištine, bez obzira na izbor nove administracije. On je u izjavi novinarima u EU Info centru u Beogradu podsetio na stav EU da… »
Srbija i novo rukovodstvo EU - bez promene kursa?
N1 Info 04.07.2019
Kako će se izbor novog rukovodstva Evropske unije odraziti na poruke koje Srbija dobija iz Brisela? Po svemu sudeći, nikako. Šef delegacije EU u Srbiji smatra da će politika prema Kosovu ostati ista, dok se očekuje da kritike usmerene prema Beogradu… »
Pozicija EU u dijalogu se ne menja, pregovori neophodni
Politika 04.07.2019
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da se izborom novog rukovodstva Evropske unije njena pozicija u dijalogu Beograda i Prištine neće promeniti i dodao da je neophodno da se pregovori nastave kako bi se postiglo rešenje za pitanje… »
Fabrici: Radite više, nastavite reforme i pregovori će napredovati
N1 Info 04.07.2019
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici izjavio je da EU neće promeniti svoj stav o dijalogu Beograda i Prištine bez obzira na izbor nove administracije. Izvor: N1 On je u izjavi novinarima u EU Info centru u Beogradu podsetio na stav EU da… »
Vesti dana »
Paunović: Jedinstveni birački spisak je potpuno dostupan članovima Komisije
Euronews pre 25 minutajoš 58 povezanih
Evo kada nam stiže hladni front iz Hrvatske! Srbiju očekuje novi talas jakog nevremena, preti olujni vetar
Telegraf pre 20 minutajoš 32 povezane
Mir na Bliskom istoku nije ni na pomolu Fidan: Izraelski ekspanzionizam ostaje primarno bezbednosno pitanje u regionu
Večernje novosti pre 30 minutajoš 21 povezana