Povezane vesti
Kanjas: Došao sam u veliki klub! Njegove ambicije u derbiju oduševiće ‘Delije’!
Hot sport 04.07.2019
Crvena zvezda i zvanično je predstavila novo pojačanje, reč je o Hozeu Albertu Kanjasu. Novi fudbaler crveno – belih izašao je pred novinare u pres centru stadiona ‘Rajko Mitić‘. – Osećam se dobrodošlo. Saigrači su me lepo prihvatili u… »
Kanjas: Prijović me poslao u Zvezdu
Mozzart sport 04.07.2019
Španski fudbaler predstavljen na Marakani. Španski fudbaler Hose Kanjas predstavio se navijačima Crvene zvezde u finišu poslednjeg meča na pripremama u Austriji protiv Blau Vajsa. Nije bilo vremena da ostavi konkretniji utisak, ali na Marakani… »
Kanjas već oduševio zvezdaše: Čim su me zvali iz Crvene zvezde, nisam razmišljao o PAOK-u, Španac otkrio i zašto je…
Sportal blic 04.07.2019
Novi vezni fudbaler Crvene zvezde Hose Alberto Kanjas izjavio je da je od srpskog reprezentativca Aleksandra Prijovića mnogo čuo o prvaku Srbije i da mu je pomogao u izboru kluba nakon odlaska iz PAOK-a. Bivši vezista Betisa, Espanjola i Svonsija, koji… »
Po preporuci prijovića: Kanjas predstavljen u Zvezdi
Večernje novosti 04.07.2019
Razgovori sa njim doprineli su mojoj odluci da potpišem ugovor za Zvezdu - rekao je Španac. CRVENA zvezda ga je zvala, ali na odluku Hozea Alberta Kanjasa da prihvati ponudu srpskog šampiona uticao je - Aleksandar Prijović. Španac to nije krio na… »