Povezane vesti

Aleksandra Mladenović nema dečka: Šta to beše seks? Da sam lezbijka muvala bi Marinu! (foto)

Aleksandra Mladenović nema dečka: Šta to beše seks? Da sam lezbijka muvala bi Marinu! (foto)

Kurir 04.07.2019
Aleksandra Mladenović već dugo apstinira kad je u pitanju seks! Popularna pevačica požalila nam se da već neko vreme nema dečka, samim tim ni odnose! Zvezda "Granda" osim glasa ima i savršen stas, a s obzirom na to da ne trenira, pitali smo je da… »
Folkerka se požalila da nema "akcije u krevetu"

Folkerka se požalila da nema "akcije u krevetu"

Mondo 04.07.2019
Zvezda Granda nema dečka, a kolege pevači je ne zanimaju u tom smislu. Zvezda Granda Aleksandra Mladenović istakla je da već dugo apstinira od vrelih akcija, jer nema dečka na vidiku. Ona je na pitanje novinara o svom privatnom životu, imala… »
" Ja sve to kroz pevanje izbacim": Aleksandra dala hit odgovor na pitanje zašto apstinira od intimnih odnosa

" Ja sve to kroz pevanje izbacim": Aleksandra dala hit odgovor na pitanje zašto apstinira od intimnih odnosa

Blic 04.07.2019
Zvezda Granda iz Žitorađa Aleksandra Mladenović se požalila kako već duže vreme nema dečka. Mlada Aleksandra je nedavno izjavila kako osim što nema dečka, nema ni intimne odnose, te je sebe uporedila sa Evom Ras, koja je svojevremeno rekla da je… »

Vesti dana »