Povezane vesti
Andreana Čekić je otkrila koliko dugo je trpela nezadovoljstvo u braku!
Svet plus 04.07.2019
Konačno srećna, otvorila dušu... Andreana Čekić je otkrila koliko dugo je trpela nezadovoljstvo u braku! Pevačici je dugo trebalo da shvati da je suprug Ivan vara. Pevač Darko Lazić je juče priredio gala proslavu povodom rođenja njegovog sina… »
Danas je veliko slavlje zbog rođenja sina: Darko Lazić otkrio zašto verenica neće doći, pa pokazao novu tetovažu
Blic 04.07.2019
Folker Darko Lazić večeras pravi veliko veselje u Pećincima povodom rođenja naslednika Alekseja, na kojem će okupiti kolege, prijatelje i porodicu, a za "Blic" je otkrio zbog čega njegova verenica i majka njihovog sina, Marina Gagić, nije došla na… »
Andreana Čekić navela zbog čega je na veselje Darka Lazića stigla praznih ruku, a evo sa kojim muškarcem je došla
Blic 04.07.2019
Pevačica Andreana Čekić pojavila se večeras na veselju kolege i kuma Darka Lazića, povodom rođenja njegovog sina, a u stopu ju je pratio dečko, Marko Milošević, koji je još uvek zvanično oženjen. - Ja sam uvek najveselija, dođem prva, odem… »
Više nisam ivanova žena i da ne potpišemo papire za razvod! Andreana Čekić već živi sa dečkom Markom, ne odvaja se od…
Kurir 04.07.2019
Andreana Čekić, među prvima je stigla na slavlje kod kuma Darka Lazića sa dečkom Marka Miloševića, priznala da je sada srećna u ljubavi i da se oseća slobodno, ali i priznala da se još nije sudski razvela od supruga Ivana. "Ja se nadam da će se… »
" Viđa dete ali retko, kad njoj dune": Andreana Čekić otkrila sve detalje odnosa njenog oženjenog dečka sa suprugom…
Blic 04.07.2019
Pevačica i zvezda u usponu, Andreana Čekić, pojavila se sinoć na proslavi kod svog kuma i kolege Darka Lazića, koja je upriličena povodom rođenja Darkovog sina Alekseja. Andreana je bila u društvu dečka Marka Miloševića, koji se nije odvajao od… »
Dete skoro uopšte ne viđa, žena mu dozvoli kad joj dune: Andreana Čekić otvorila dušu o problemima sa oženjenim dečkom…
Kurir 04.07.2019
Andreana Čekić uplovila je u romansu sa Markom Miloševićem, pa otkrila detalje veze, a na pitanje da li je nekad u životu doživela fizičko nasilje, odgovorila je odrično. "Nikad nisam doživela fizičko nasilje. Fizičko maltretiranje može da… »
Vesti dana »
"Fokusiran sam samo na jedno": Evo šta je Zelenski rekao kada su ga pitali da li će obustavljanje pomoći SAD uticati na Ukrajinu
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp šokirao još jednom odlukom: Obustavljena obrada zahteva za pasoše za transrodne osobe: Oglasio se Stejt department
Blic pre 6 satijoš 1 povezana