Повезане вести
Харадинај не одустаје: "Нема укидања такси, поделе и припајања, већ само међусобног признања"
Блиц 04.07.2019
Косовски премијер, Рамуш Харадинај изјавио је данас да нема враћања уназад када је реч о односима са Београдом, да нема укидања такси, поделе и припајања, већ само, како каже, међусобног признања, што би донело како каже… »
Харадинај: Постоји решење – признање Косова, спремни за нове односе са Србијом
Н1 Инфо 04.07.2019
Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је да и даље чврсто стоји иза става да нема укидања такси ни наставка дијалога без признања Косова. У интервјуу за портал КоССев Харадинај је оценио да досадашњи дијалог Приштине и… »
Харадинај не одустаје од ултиматума: Признање Косова или ништа од укидања такси
Телеграф 04.07.2019
Србија ће да нас призна због Срба, не због нас - рекао је Харадинај. Премијер тзв. Косова, Рамуш Харадинај изјавио је данас да нема враћања уназад када је реч о односима са Београдом, да нема укидања такси, поделе и припајања… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана