Повезане вести

Цео разред се дрогира, а њих 10 и дилује: Очајнички апел мајке средњошколке из Пуле! Ћерку је једва скинула са дроге, а…

Цео разред се дрогира, а њих 10 и дилује: Очајнички апел мајке средњошколке из Пуле! Ћерку је једва скинула са дроге, а…

Курир 04.07.2019
"Немојмо се заваравати! Паника је! Стање је алармантно! Дрога је међу средњошколцима толико раширена да као родитељ не знам шта више да радим! Дрогирају се за време наставе, вечерњих излазака, у кафићима, на плажи, код куће…… »
Потресна исповест мајке: Дете ми је пробало све дроге

Потресна исповест мајке: Дете ми је пробало све дроге

Мондо 04.07.2019
Очајна мајка у Хрватској, кроз пример своје кћерке која се са 16 година "навукла" на све дроге, сем хероина, указује на алармантну ситуацију њхове доступности међу малолетницима. . Фото: ИоуТубе/принтсцреен/Ворлд оф Плаибои… »
Потресна исповест мајке из Пуле: Ћерка ми се навукла на све врсте дрога, стање у граду је ужасно

Потресна исповест мајке из Пуле: Ћерка ми се навукла на све врсте дрога, стање у граду је ужасно

Телеграф 04.07.2019
Да ствар буде још гора, родитељи не желе да виде да су њихова деца изложена дроги, која се може наћи на сваком кораку. Истра је по зависности о дрогама на високом другом месту међу регионима у Хрватској, јавља Глас Истре… »

Вести дана »