Povezane vesti

Ceo razred se drogira, a njih 10 i diluje: Očajnički apel majke srednjoškolke iz Pule! Ćerku je jedva skinula sa droge, a…

Ceo razred se drogira, a njih 10 i diluje: Očajnički apel majke srednjoškolke iz Pule! Ćerku je jedva skinula sa droge, a…

Kurir 04.07.2019
"Nemojmo se zavaravati! Panika je! Stanje je alarmantno! Droga je među srednjoškolcima toliko raširena da kao roditelj ne znam šta više da radim! Drogiraju se za vreme nastave, večernjih izlazaka, u kafićima, na plaži, kod kuće… Drogu su ćerku… »
Potresna ispovest majke: Dete mi je probalo sve droge

Potresna ispovest majke: Dete mi je probalo sve droge

Mondo 04.07.2019
Očajna majka u Hrvatskoj, kroz primer svoje kćerke koja se sa 16 godina "navukla" na sve droge, sem heroina, ukazuje na alarmantnu situaciju njhove dostupnosti među maloletnicima. . Foto: YouTube/printscreen/World of Playboy "Nemojmo se zavaravati… »
Potresna ispovest majke iz Pule: Ćerka mi se navukla na sve vrste droga, stanje u gradu je užasno

Potresna ispovest majke iz Pule: Ćerka mi se navukla na sve vrste droga, stanje u gradu je užasno

Telegraf 04.07.2019
Da stvar bude još gora, roditelji ne žele da vide da su njihova deca izložena drogi, koja se može naći na svakom koraku. Istra je po zavisnosti o drogama na visokom drugom mestu među regionima u Hrvatskoj, javlja Glas Istre. Majka jedne… »

Vesti dana »