Povezane vesti
Novak Đoković i EXIT pozvali na akciju: Izgradimo vrtiće
IndeksOnline 04.07.2019
BEOGRAD – Fondacija Novak Ðoković i Exit Fondacija potpisaće u subotu memorandum o dugoročnoj saradnji na unapređenju položaja predškolske dece u Srbiji, koja počinje akcijom “Da i za mene bude mesta -izgradimo vrtiće zajedno”, a nastavlja se drugim… »
Đoković fondacija i Exit za obnovu vrtića u Čeneju
RTV 04.07.2019
NOVI SAD - Fondacija Novak Đoković i Exit fondacija pokrenule su kampanju "Da i za mene bude mesta - izgradimo vrtiće zajedno", a sredstva za bolje uslove u predškolskim ustanovama će se prikupljati slanjem poruke na poseban humanitarni broj telefona… »
Novak Đoković i Exit pozvali na akciju: Izgradimo vrtiće zajedno!
Blic 04.07.2019
Početak ovogodišnjeg EXIT festivala označiće i početak nove nacionalne humanitarne kampanje "Da i za mene bude mesta - izgradimo vrtiće zajedno" koju organizuju Fondacija Novak Đoković i Exit Fondacija, uz podršku RTS-a. Za ovu namenu za sve korisnike… »
"Izgradimo vrtiće zajedno": Novak Đoković pozvao sve da pomognu mališanima
Sportal blic 04.07.2019
Početak ovogodišnjeg EXIT festivala označiće i početak nove nacionalne humanitarne kampanje „Da i za mene bude mesta - izgradimo vrtiće zajedno“ koju organizuju Fondacija Novak Đoković i Exit Fondacija, uz podršku RTS-a. Za ovu namenu za sve korisnike… »
Vesti dana »
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 64 povezane
Tramp odložio napade na Iran uz uslov postizanja sporazuma, Teheran negira dogovor
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 37 povezanih
Rasim Ljajić se povukao sa čela SDPS, Jug Radivojević novi predsednik stranke
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 18 povezanih
Srbi u avgustu proslavljaju 5 krsnih slava: Obratite pažnju koje padaju na posni, a koje na mrsni dan
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane