Повезане вести
Новак Ђоковић и ЕКСИТ позвали на акцију: Изградимо вртиће
ИндексОнлине 04.07.2019
БЕОГРАД – Фондација Новак Ðоковић и Ексит Фондација потписаће у суботу меморандум о дугорочној сарадњи на унапређењу положаја предшколске деце у Србији, која почиње акцијом “Да и за мене буде места -изградимо вртиће заједно”, а… »
Ђоковић фондација и Ексит за обнову вртића у Ченеју
РТВ 04.07.2019
НОВИ САД - Фондација Новак Ђоковић и Ексит фондација покренуле су кампању "Да и за мене буде места - изградимо вртиће заједно", а средства за боље услове у предшколским установама ће се прикупљати слањем поруке на посебан… »
Новак Ђоковић и Ексит позвали на акцију: Изградимо вртиће заједно!
Блиц 04.07.2019
Почетак овогодишњег ЕКСИТ фестивала означиће и почетак нове националне хуманитарне кампање "Да и за мене буде места - изградимо вртиће заједно" коју организују Фондација Новак Ђоковић и Ексит Фондација, уз подршку РТС-а. За ову… »
"Изградимо вртиће заједно": Новак Ђоковић позвао све да помогну малишанима
Спортал блиц 04.07.2019
Почетак овогодишњег ЕКСИТ фестивала означиће и почетак нове националне хуманитарне кампање „Да и за мене буде места - изградимо вртиће заједно“ коју организују Фондација Новак Ђоковић и Ексит Фондација, уз подршку РТС-а. За ову… »
Вести дана »
Руско "њет" за примирје у Украјини Кремљ се огласио: То није наш циљ, наш циљ је већи, апсолутни приоритет
Ало пре 5 сатијош 2 повезане
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 1 повезана