Povezane vesti
Umar Sadik puca visoko: Došao sam da budem bolji od Tariba Vesta!
Mozzart sport 04.07.2019
Nigerijac objasnio šta ga je motivisalo da prihvati ponudu Partizana. (Od izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije) Svi njegovi zemljaci u Partizanu su uspeli. Ili su bili miljenici navijača ili su značajno doprineli uspesima kluba u prvim godinama… »
Umar Sadik želi da zaseni Tariba Vesta: Biću bolji od legende!
Sportski žurnal 04.07.2019
Taribo Vest, Ifeani Emeghara, Obiora Odita – Nigerijci sa ostavljenim tragom u Partizanu: učešćem u Ligi šampiona, dočekanim prolećem u Evropi. Specijalno za Žurnal sa Pohorja: Vladislav Vlajić Može li stopama zemljaka i Umar Sadik, napadač… »
Umar Sadik: Biću bolji Nigerijac u Partizanu od Tariba Vesta
Vesti online 04.07.2019
Pojačanje za Partizanov napad obavio prvi trening s „crno-belima“ na pripremama u Sloveniji i pre nego što je zvanično predstavljen. Umar Sadik (22) četvrti je Nigerijac u Partizanovoj istoriji. Pre njega za „crno-bele“ igrali su Taribo Vest… »
Umar Sadik na srpskom: "Ja sam partizano!"
Mondo 04.07.2019
Novi napadač Partizana Umar Sadik prvi put pred novinarima od dolaska među crno-bele: "Nadam se da ću biti najbolji Nigerijac u istoriji Partizana". Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović Taribo Vest, Obiore Odita, Ifeani Emaghara. Niz nigerijskih… »
Vesti dana »
Brnabić optužila Lazovića i Đilasa da su izazvali incidente u ponedeljak
Beta pre 42 minutajoš 55 povezanih
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 42 povezane
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih