Povezane vesti
Zvanično, Điđi se vratio kući!
Sportske.net 04.07.2019
Italijanska hodajuća legenda se vratila u Torino. Danas smo dobili i zvaničnu potvrdu onoga što se pisalo prethodnih dana, Đanluiđi Bufon je ponovo igrač Juventusa! Legendarni golman će potpisati jednogodišnju ugovor sa "Bjankonerima", a onda sledi… »
Bufon ponovo u juventusu: "Dama" se ne odbija, ovo je moj dom
Večernje novosti 04.07.2019
Kada vas porodica pozove, jedini mogući odgovor je “ja sam tu” - rekao je Italijan. Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon vratio se u Juventus, posle jednogodišnjeg igranja u francuskom PSŽ-u. Poslednjih dana mediji su pisali o mogućem povratku u… »
Bufon se vratio kući, jedna rečenica sprečila odlazak u Primeru!
Sportske.net 04.07.2019
Legendarni golman, posle godine pauze, od jutros ponovo na "Alijancu", bio je na pragu Barselone, ali se onda sve promenilo. Danas se Điđi Bufon vraća u Juventus, tokom prepodneva proći će lekarske preglede i ponovo postati član kluba u kome je postigao… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Tesno u više mesta, Vučić proglasio pobedu koalicije oko SNS
BBC News pre 58 minutajoš 38 povezanih
Tri slike lokalnih izbora 2026: Kakvu skicu crtaju za parlamentarne
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih
Odsek za medijske studije: Naš student i novinar Lazar Dinić je teško povređen, to je napad na slobodu medija
NoviSad.com pre 10 satijoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 7 satijoš 23 povezane
(VIDEO) Penjaroja: Uživamo u pobedi, sutra ćemo pričati o derbiju
Sport klub pre 13 minutajoš 46 povezanih