Povezane vesti
Bufon se vratio kući, jedna rečenica sprečila odlazak u Primeru!
Sportske.net 04.07.2019
Legendarni golman, posle godine pauze, od jutros ponovo na "Alijancu", bio je na pragu Barselone, ali se onda sve promenilo. Danas se Điđi Bufon vraća u Juventus, tokom prepodneva proći će lekarske preglede i ponovo postati član kluba u kome je… »
Bufon ponovo u juventusu: "Dama" se ne odbija, ovo je moj dom
Večernje novosti 04.07.2019
Kada vas porodica pozove, jedini mogući odgovor je “ja sam tu” - rekao je Italijan. Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon vratio se u Juventus, posle jednogodišnjeg igranja u francuskom PSŽ-u. Poslednjih dana mediji su pisali o mogućem… »
Zvanično, Điđi se vratio kući!
Sportske.net 04.07.2019
Italijanska hodajuća legenda se vratila u Torino. Danas smo dobili i zvaničnu potvrdu onoga što se pisalo prethodnih dana, Đanluiđi Bufon je ponovo igrač Juventusa! Legendarni golman će potpisati jednogodišnju ugovor sa "Bjankonerima", a onda… »
Vesti dana »
"Kako se prezivaš? Pa, ti si naša bre!": Novaka šokirala novinarka u Argentini, nije mogao da veruje
Mondo pre 15 minutajoš 22 povezane
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu"
Insajder pre 4 minutajoš 14 povezanih
Podrška svršenih studenata FDU studentima na blokadi fakulteta: „Uloga umetnika u zlim vremenima ne sme da bude pasivna“
N1 Info pre 3 satajoš 5 povezanih
Bajdenovo blanko pomilovanje sina Hantera nije presedan: Džerald Ford je nagradio Niksona, ni Tramp nije nevin
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane
Dušan Milanović, koji je uhapšen zbog navodnog terorizma, pušten iz kosovskog pritvora
Danas pre 4 minutajoš 30 povezanih