Povezane vesti

Šok za sezonca iz: BiH Na Vrbasu lovio pastrmke, a u Hrvatskoj mu se za udicu zakačio morski pas

Šok za sezonca iz: BiH Na Vrbasu lovio pastrmke, a u Hrvatskoj mu se za udicu zakačio morski pas

Blic 05.07.2019
Mladi par iz Bosne i Hercegovine, oboje sezonski radnici u Splitu, noćas su posle radne smene u jednoj splitskoj piceriji, otišli u ribolov na Trstenik. Tamo su doživeli šok kad im je štap odvuklo nešto veliko. – Bili smo na Trsteniku, ispod onoga… »
Bacili udicu u Splitu i izvukli monstruma! Udario me adrenalin, slikao sam ga i bacio nazad!

Bacili udicu u Splitu i izvukli monstruma! Udario me adrenalin, slikao sam ga i bacio nazad!

Kurir 05.07.2019
Mladi par iz Bosne i Hercegovine, oboje sezonski radnici u Splitu, pošli su prošle noći, kad su završili posao u jednoj piceriji, u ribolov na Trsteni - i šokirali se šta su izvukli. "Bili smo na Trsteniku, ispod onoga bič bara ispod hotela… »
Banjalučanin bacio udicu u Splitu i šokirao se ulovom

Banjalučanin bacio udicu u Splitu i šokirao se ulovom

Mondo 05.07.2019
Banjalučanin, koji radi sezonski u piceriji u Splitu, posle posla je otišao na pecanje, da se opusti... Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović Ilustracija Ovaj momak, koji je iskoristio priliku da tokom lešta nešto zaradi na hrvatskom primorju, voli… »

Vesti dana »