Повезане вести

Шок за сезонца из: БиХ На Врбасу ловио пастрмке, а у Хрватској му се за удицу закачио морски пас

Шок за сезонца из: БиХ На Врбасу ловио пастрмке, а у Хрватској му се за удицу закачио морски пас

Блиц 05.07.2019
Млади пар из Босне и Херцеговине, обоје сезонски радници у Сплиту, ноћас су после радне смене у једној сплитској пицерији, отишли у риболов на Трстеник. Тамо су доживели шок кад им је штап одвукло нешто велико. – Били смо на… »
Бањалучанин бацио удицу у Сплиту и шокирао се уловом

Бањалучанин бацио удицу у Сплиту и шокирао се уловом

Мондо 05.07.2019
Бањалучанин, који ради сезонски у пицерији у Сплиту, после посла је отишао на пецање, да се опусти... Фото: МОНДО/Михаела Шљукић Бандовић Илустрација Овај момак, који је искористио прилику да током лешта нешто заради на… »
Бацили удицу у Сплиту и извукли монструма! Ударио ме адреналин, сликао сам га и бацио назад!

Бацили удицу у Сплиту и извукли монструма! Ударио ме адреналин, сликао сам га и бацио назад!

Курир 05.07.2019
Млади пар из Босне и Херцеговине, обоје сезонски радници у Сплиту, пошли су прошле ноћи, кад су завршили посао у једној пицерији, у риболов на Трстени - и шокирали се шта су извукли. "Били смо на Трстенику, испод онога бич бара… »

Вести дана »