Повезане вести
Шок за сезонца из: БиХ На Врбасу ловио пастрмке, а у Хрватској му се за удицу закачио морски пас
Блиц 05.07.2019
Млади пар из Босне и Херцеговине, обоје сезонски радници у Сплиту, ноћас су после радне смене у једној сплитској пицерији, отишли у риболов на Трстеник. Тамо су доживели шок кад им је штап одвукло нешто велико. – Били смо на… »
Бањалучанин бацио удицу у Сплиту и шокирао се уловом
Мондо 05.07.2019
Бањалучанин, који ради сезонски у пицерији у Сплиту, после посла је отишао на пецање, да се опусти... Фото: МОНДО/Михаела Шљукић Бандовић Илустрација Овај момак, који је искористио прилику да током лешта нешто заради на… »
Бацили удицу у Сплиту и извукли монструма! Ударио ме адреналин, сликао сам га и бацио назад!
Курир 05.07.2019
Млади пар из Босне и Херцеговине, обоје сезонски радници у Сплиту, пошли су прошле ноћи, кад су завршили посао у једној пицерији, у риболов на Трстени - и шокирали се шта су извукли. "Били смо на Трстенику, испод онога бич бара… »
Вести дана »

"Састаћу се с Путином у наредне две недеље"! Трамп: Бајден је започињао ратове јер је глупан! Ја сам их зауставио већ осам, ово ће бити девети! (видео)
Курир пре 14 минутајош 76 повезаних

Ђоковић после новог пораза од Синера: Као да је протутњао воз
Спортски журнал пре 47 минутајош 61 повезана

КФОР: Јединица БКС грешком скренула са пута, поштован договор о недоласку на Север без одобрења
Н1 Инфо пре 1 сатјош 27 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 9 сатијош 16 повезаних

Директорка Пете београдске: „Пета ради по закону и ја радим по закону“
Недељник пре 6 сатијош 35 повезаних