Povezane vesti

Haradinaj: Spremni smo da ukinemo takse ako Srbija prizna Kosovo

Haradinaj: Spremni smo da ukinemo takse ako Srbija prizna Kosovo

IndeksOnline 05.07.2019
POZNANJ – Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je danas u Poznanju da je Priština spremna da ukine takse na uvoz robe iz Srbije, ali samo ako Beograd prizna nezavisnost Kosova. Posle sastanka premijera zemalja učesnica Samita Zapadnog Balkana u… »
Brnabić: Stav Haradinaja govori da Priština ne želi dijalog

Brnabić: Stav Haradinaja govori da Priština ne želi dijalog

IndeksOnline 05.07.2019
POZNANJ – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Poznanju da stav kosovskog premijera Ramuša Haradinaja o potrebi uzajamnog priznanja Beograda i Prištine u postojećim granicama pokazuje da Kosovo ne želi dijalog. Posle sastanka premijera… »
Brnabićeva: Nadam se da će Tereza Mej urazumiti Haradinaja

Brnabićeva: Nadam se da će Tereza Mej urazumiti Haradinaja

Sputnik 05.07.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Poznanju da je s britanskom premijerkom Terezom Mej razgovarala o taksama koje je Priština uvela na proizvode iz centralne Srbije i da joj je premijerka prenela da će kosovskog premijera Ramuša… »
Brnabić: Haradinaj mi je rekao da je lažna vest da su srpskim zvaničnicima zabranjene posete Kosovu

Brnabić: Haradinaj mi je rekao da je lažna vest da su srpskim zvaničnicima zabranjene posete Kosovu

Beta video 05.07.2019
POZNANJ - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Poznanju da joj je kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao da je lažna vest da su srpskim zvaničnicima zabranjene posete Kosovu. ``Čudi me da lažne vesti u Prištini šire savetnici… »

Vesti dana »