Povezane vesti

"Luna je klovn, cela nacija joj se smeje": Kija Kockar pred sam kraj Zadruge osula paljbu po Đoganijevoj kao nikad dosad

"Luna je klovn, cela nacija joj se smeje": Kija Kockar pred sam kraj Zadruge osula paljbu po Đoganijevoj kao nikad dosad

Blic 06.07.2019
Večeras se završava druga sezona popularnog rijaliti šoua, a pobednica prve “Zadruge“ komentariše kraj i svoju nekadašnju suparnicu koja je, inače, jedan od favorita. Kija Kockar na početku intervjua otkriva da Zadrugu zbog obaveza nije… »
"Sve su to ološi, neradnici i šljam!" (foto, video)

"Sve su to ološi, neradnici i šljam!" (foto, video)

Mondo 06.07.2019
Prošlogodišnja pobednica rijalitija oplela po "naslednicima" Pevačica, književnica i prošlogodišnja pobednica rijalitija Zadruga Kristina Kija Kockar, dobila je priliku da prokomentariše finaliste druge sezone istog rijalitija i kratko i jasno… »
Mika i Giba napravili haos, a superfinale zadruge 2 samo što nije počelo! Mi smo imali našu šansu, ali ona je zaslužila…

Mika i Giba napravili haos, a superfinale zadruge 2 samo što nije počelo! Mi smo imali našu šansu, ali ona je zaslužila…

Kurir 06.07.2019
Čuveni blizanci Mika i Giba, koji su zajedno sa svojim roditeljma jedno vreme proveli u "Zadruzi 2", došli su da podrže superfinaliste, a posebno svog favorita Lunu Đogani. Kako su otkrili našoj novinarki Mariji Dejanović, oni su svoju šansu imali… »

Vesti dana »