Повезане вести

Мика и Гиба направили хаос, а суперфинале задруге 2 само што није почело! Ми смо имали нашу шансу, али она је заслужила…

Мика и Гиба направили хаос, а суперфинале задруге 2 само што није почело! Ми смо имали нашу шансу, али она је заслужила…

Курир 06.07.2019
Чувени близанци Мика и Гиба, који су заједно са својим родитељма једно време провели у "Задрузи 2", дошли су да подрже суперфиналисте, а посебно свог фаворита Луну Ђогани. Како су открили нашој новинарки Марији Дејановић, они су… »
"Све су то олоши, нерадници и шљам!" (фото, видео)

"Све су то олоши, нерадници и шљам!" (фото, видео)

Мондо 06.07.2019
Прошлогодишња победница ријалитија оплела по "наследницима" Певачица, књижевница и прошлогодишња победница ријалитија Задруга Кристина Кија Коцкар, добила је прилику да прокоментарише финалисте друге сезоне истог ријалитија и… »
"Луна је кловн, цела нација јој се смеје": Кија Коцкар пред сам крај Задруге осула паљбу по Ђоганијевој као никад досад

"Луна је кловн, цела нација јој се смеје": Кија Коцкар пред сам крај Задруге осула паљбу по Ђоганијевој као никад досад

Блиц 06.07.2019
Вечерас се завршава друга сезона популарног ријалити шоуа, а победница прве “Задруге“ коментарише крај и своју некадашњу супарницу која је, иначе, један од фаворита. Кија Коцкар на почетку интервјуа открива да Задругу због… »

Вести дана »