Повезане вести
"Луна је кловн, цела нација јој се смеје": Кија Коцкар пред сам крај Задруге осула паљбу по Ђоганијевој као никад досад
Блиц 06.07.2019
Вечерас се завршава друга сезона популарног ријалити шоуа, а победница прве “Задруге“ коментарише крај и своју некадашњу супарницу која је, иначе, један од фаворита. Кија Коцкар на почетку интервјуа открива да Задругу због… »
Мика и Гиба направили хаос, а суперфинале задруге 2 само што није почело! Ми смо имали нашу шансу, али она је заслужила…
Курир 06.07.2019
Чувени близанци Мика и Гиба, који су заједно са својим родитељма једно време провели у "Задрузи 2", дошли су да подрже суперфиналисте, а посебно свог фаворита Луну Ђогани. Како су открили нашој новинарки Марији Дејановић, они су… »
"Све су то олоши, нерадници и шљам!" (фото, видео)
Мондо 06.07.2019
Прошлогодишња победница ријалитија оплела по "наследницима" Певачица, књижевница и прошлогодишња победница ријалитија Задруга Кристина Кија Коцкар, добила је прилику да прокоментарише финалисте друге сезоне истог ријалитија и… »
Вести дана »
"Без објашњења укинути програми на три департмана Филозофског у Нишу, студенти и ми наставници не знамо какви су даљи планови"
Нова пре 1 сатјош 22 повезане
Шест разлога зашто ц́е светска криза трајати дуже од рата на Блиском истоку
BBC News пре 42 минутајош 24 повезане
Ово се није десило од почетка рата! Техеран нешто смера? Позвао најљућег ривала у региону иако је моћни принц убеђивао Трампа да још јаче нападне Иран (фото)
Курир пре 17 минутајош 24 повезане
Хапшење запослених у НИС-у због проневере горива на аеродрому
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 22 повезане
Никола Јокић урадио што није нико у историји НБА: Ове бројке стварно нису нормалне
Мондо пре 1 сатјош 37 повезаних