Povezane vesti
Voditeljki svi mogu sa ulice da zveraju u stan! A ona samo zbog jednog spušta roletne! Dok se sprema bude i igranja pred…
Kurir 06.07.2019
Voditeljka Bojana Lazić otvorila je vrata svog doma, u kom živi sa sinom Matejom. Spremila je i posluženje kao prava domaćica, ali je priznala da nema mnogo vremena za kuvanje. "Odmah sam vas dovela u kuhinju, što znači da sam domaćica. Znam sve da kuvam… »
"Kad to radim, spustim roletne": Prezgodna srpska voditeljka priznala šta se dešava kada je niko ne gleda (video)
Blic 06.07.2019
Voditeljka kaže da, kada se sprema za grad, spusti roletne i igra isped ogledala, baš kako je to radila kao tinejdžerka. Atraktivna voditeljka Bojana Lazić otvorila nam je vrata svoga doma u kojem živi sa sinom Matejom. Kako ne voli da goste dočeka bez… »
Vesti dana »

VIDEO Građani Novog Pazara poručili policajcima ispred univerziteta: Budite na strani naroda, neka privatno obezbeđenje izađe iz zgrade
Nova pre 4 satijoš 57 povezanih

Prekid studentske blokade Univerziteta u Novom Pazaru, napeto ispred zgrade
BBC News pre 13 minutajoš 27 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 2 satajoš 39 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 3 povezane

Mame protiv mašinerije danas u podne na zrenjaninskom trgu u znak podrške novopazarskim studentima! Mame protiv mašinerije
Volim Zrenjanin pre 47 minutajoš 24 povezane