Povezane vesti
"Isto kao što je bog vratio meni, tako će vratiti tebi i marku": Žestoka svađa Lune i Stanije, a jedna rečenica će razbesneti…
Blic 07.07.2019
Tek što je osmi finalista izbačen iz Zadruge, nastala je svađa između Lune Đogani i Stanije Dobrojević. Luna je, naime, optužila Staniju da je flertovala sa Markom Miljkovićem čim su ona i Marko raskinuli. - Ti voliš da me vidiš da patim, klošarko jedna… »
Haos uživo: Sloba je stao na binu, a Lunina reakcija je sve: "mene SAD boli" i onda je progovorio marko miljković
Blic 07.07.2019
Sloba Radanović je upravo u studiju na Pinku otpevao svoju pesmu "Kocka", a onda je nastala frka između njega, Lune i Marka Miljkovića. Ovaj haos će se prepričavati. Kada je stao na binu, Luna Đogani je sve vreme gledala u njega, a onda je ustala prišla… »
Vesti dana »

Potraga za ubicom Čarlija Kirka: Identifikovana „osoba od interesa“
Vreme pre 51 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 51 minutajoš 14 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana